Τη θυμάστε την Παρασκευή Κερασιώτη από την Αχαΐα, που παραλίγο να κερδίσει το GNTM; Δείτε που εργάζεται – ΒΙΝΤΕΟ

19/06/2021 | 16:22

Η Πατρινή Παρασκευή Κερασιώτη με την εξωτική ομορφιά και την τσιγγάνικη καταγωγή κατάφερε να γοητεύσει τους κριτές και το κοινό στο GNTM και να φτάσει στην τελευταία τριάδα του ριάλιτυ μόδας του Star. H όμορφη Παρασκευή σύμφωνα με το Mykonos Live Tv, βρίσκεται αυτή την περίοδο στη Μύκονο και εργάζεται ως σερβιτόρα σε κρεπερί.

Με την τσιγγάνικη ομορφιά της, η Παρασκευή  Κερασιώτη κέρδισε τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή στιγμή στις auditions, καθώς και οι τέσσερις κριτές του GNTM της έδωσαν το πράσινο φως να κάνει πραγματικότητα ένα από τα εφηβικά της όνειρα, να γίνει μοντέλο! Η μελαχρινή καλλονή είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα και έχει ξεπεράσει όλα όσα αρνητικά έχει ακούσει στο παρελθόν, αλλά και τον ρατσισμό που έχει δεχτεί για την καταγωγή της.

Και μπορεί το όνειρο να συνεχίζεται ωστόσο η νεαρή καλλονή εργάζεται για καλοκαίρι στη Μύκονο προκειμένου να εξασφαλίσει τα χρήματα για να συνεχίσει το όνειρο να κάνει καριέρα ως μοντέλο!

Το Mykonos Live Tv, κατέγραψε στην κάμερα την Παρασκευή εν ώρα εργασίας.

 

 

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»