Τι θα συμβεί αν οφείλετε στη ΔΕΗ και σας κόψει το ρεύμα

14/08/2016 | 08:40

Διευκρινίσεις αναφορικά με τις περιπτώσεις ασυνεπών πελατών, που δεν προσέρχονται αυτοβούλως για τη ρύθμιση των οφειλών τους, αλλά μόνον αφού γίνει διακοπή ρεύματος, παρέχει η ΔΕΗ.

Υπογραμμίζει ότι «σε αυτή την περίπτωση και προκειμένου να γίνει επανασύνδεση, θα καταβάλλεται το 30% της οφειλής και το υπόλοιπο θα εξοφλείται σε 8 δόσεις κατ’ ανώτατο και δεν θα εντάσσονται στην ευνοϊκή ρύθμιση των 36 δόσεων».

Επίσης η επιχείρηση διευκρινίζει ότι «δεν θα αυξήσει την τιμή την ηλεκτρικής ενέργειας, το μόνο στοιχείο του λογαριασμού που την αφορά και μπορεί να επηρεάσει» και προσθέτει: «Λοιπά στοιχεία του λογαριασμού, όπως ΕΤΜΕΑΡ, Δημοτικά Τέλη κ.λπ. δεν αφορούν τη ΔΕΗ και η τιμή τους καθορίζεται από άλλους φορείς».

ΝΕΟΤΕΡΑ: Ένας νεκρός από το τροχαίο στο Λάππα Δυτικής Αχαΐας – Δύο σοβαρά τραυματίες – Μικροεπεισόδια στο σημείο – ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του – ΦΩΤΟ

Οι “έξυπνες” κάμερες μπήκαν και στην Πάτρα – Σε ποια σημεία θα μας καταγράφουν

Πάτρα: “Τρίτωσε” το κακό το βράδυ των Χριστουγέννων! Τροχαίο στην Οβρυά – Στο Νοσοκομείο παιδάκι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Άνοιξε η κυκλοφορία στο μπλόκο της Περιμετρικής-Οι αγρότες παρέδωσαν δύο λωρίδες μετά από συμφωνία μα την Αστυνομία-Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Τραγωδία στα Βαρδούσια: Πατρινός ο ένας από τους νεκρούς – Συμμετείχε στην ομάδα των ορειβατών ΦΩΤΟ

Δυτική Αχαΐα: 16χρονος ο νεκρός του τροχαίου στην παλαιά Πατρών-Πύργου – 17χρονος ανάμεσα στους τραυματίες

Σοκαριστικό τροχαίο στην Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε απορριμματοφόρο και τραυμάτισε εργαζόμενο (ΦΩΤΟ)