Τι κάνει σήμερα η Κατιάνα Μπαλανίκα

04/07/2016 | 08:45

Η Κατιάνα Μπαλανίκα έπειτα από 3 χρόνια σιωπής μιλάει στην εφημερίδα Freddo και τον Νίκο Νικόλιζα. Η σπουδαία ηθοποιός, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, το μεγαλύτερο διάστημα το περνάει κοντά στον γιο της, στο Λονδίνο, έχοντα μια πανέμορφη εγγονή. «Ζω τη ζωή που πάντα ονειρευόμουν», δηλώνει η ίδια χαρακτηριστικά.

Οι λόγοι που την ανάγκασαν να φύγει από την Ελλάδα

«Μακάρι να είχα δουλειά εδώ στο Λονδίνο και θα έμενα για πάντα. Πονάω την πατρίδα μου, μου έδωσε χαρές, μου έδωσε ζωή, όμως την κατέστρεψαν. Την έκαναν σκουπίδι. Η Ελλάδα δεν άξιζε τέτοια μεταχείριση. Ωστόσο έρχομαι συχνά πυκνά στην Ελλάδα, γιατί -μην ξεχνάμε- είναι οι ρίζες μας. Ίσως το χειμώνα δουλέψω και με την Άννα Παναγιωτοπούλου, τη φιλενάδα μου. Όπως έχουν γίνει τα πράγματα… τίποτα δεν με κρατάει στην Ελλάδα. Μακάρι να είχα δουλειά σε θέατρο εδώ στο Λονδίνο και θα έμενα για πάντα».

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο