Τι δήλωσε η 35χρονη μέσα από το νοσοκομείο για το βρέφος στα σκουπίδια – ΒΙΝΤΕΟ

Η 35χρονη είναι η βιολογική μητέρα του μωρού που βρέθηκε νεκρό το πρωί της Πέμπτης μέσα σε σακούλα, δίπλα σε ένα κάδο σκουπιδιών στον συνοικισμό Νικολάου Πλαστήρα, στο Αίγιο.

Η ταυτοποίηση έγινε έπειτα από εξέταση DNA, καθώς η γυναίκα έπεφτε συνεχώς σε αντιφάσεις. Αρχικά είχε ισχυριστεί στην αστυνομία ότι δεν γέννησε ποτέ, μετά ότι γέννησε, αλλά δεν πέταξε εκείνη το μωρό και τελικά ότι δεν είναι δικό της το παιδί.

Μιλώντας στο Star από το κρεβάτι του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Πάτρας όπου νοσηλεύεται, υποστήριξε πως δεν πέταξε το παιδί: «Όχι δεν το πέταξα μόνο κομμάτια σας λέω. Το είπα και στην αστυνομία. Κομμάτια ήταν. Δεν είχα καταλάβει ότι είμαι έγκυος»

«Δεν είχα καταλάβει τίποτα» δήλωσε και η μητέρα της 35χρονης, υποστηρίζοντας πως «ήταν παχιά. Είχε πάντα κιλά. Κόντευε τα 94 κιλά».

Η 35χρονη σύμφωνα με τα όσα είπε στους αστυνομικούς, διατηρούσε σχέση με έναν νεότερο άνδρα από τον περασμένο Ιούλιο. Φέρεται να είχαν ερωτική επαφή μόνο μία φορά. Μετά εκείνος εξαφανίστηκε.

Η γυναίκα δεν έχει συλληφθεί, ούτε έχει ασκηθεί εναντίον της ποινική δίωξη, διότι δεν έχει ολοκληρωθεί το προανακριτικό υλικό.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το προανακριτικό υλικό θα ολοκληρωθεί, όταν θα υπάρχει και το αποτέλεσμα των ιστολογικών εξετάσεων από το βρέφος. Όσον αφορά τα αποτελέσματα των συγκεκριμένων εξετάσεων αναμένεται να γνωστοποιηθούν σε χρονικό διάστημα από έναν έως τρεις μήνες.

Ο αρμόδιος εισαγγελέας έχει διατάξει να του υποβληθεί από την αστυνομία όλο το προανακριτικό υλικό, με εκκρεμή την ιστολογική εξέταση.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο

Το Plan B
04/06/2025 | 21:29

Παγωμένα φρούτα του δάσους με ζεστή σάλτσα λευκής σοκολάτας

Ισραήλ: Το υπερορθόδοξο κόμμα UTJ απειλεί να αποχωρήσει από την κυβέρνηση

Πάτρα: Τροχαίο με ΙΧ και ποδήλατο

Το Plan B

Το κοινοβούλιο της Εσθονίας ενέκρινε την αποχώρηση της χώρας από τη Σύμβαση της Οτάβας που απαγορεύει τις νάρκες κατά προσωπικού

K. Μητσοτάκης: Επίσκεψη στην περιφερειακή ενότητα Μαγνησίας την Πέμπτη

Πάτρα: Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου για την Παλαιστίνη

Η κοινή ανακοίνωση Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού: Δέσμευση για ειρηνική ολοκλήρωση τελικών – Εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη