Τι απαντά η Φουρέιρα για τον «αλβανικό αετό»

04/05/2018 | 11:41

Μέσω instagram story επέλεξε να απαντήσει η Ελένη Φουρέιρα μετά τον σάλο που προκλήθηκε όταν κυκλοφόρησε φωτογραφία που την έδειχνε να σχηματίζει τον αλβανικό αετό με τα χέρια της.

Ποζάροντας μαζί με τον εκπρόσωπο της Αλβανίας, Eugent Bushpepa, η τραγουδίστρια χρησιμοποίησε το αριστερό της χέρι για να σχηματίσει, μαζί με το δεξί του συναδέλφου της, το σύμβολο του αλβανικού αλυτρωτισμού.

Η κίνηση αυτή της δημοφιλούς τραγουδίστριας, λίγο πριν από τη συμμετοχή της στον ημιτελικό της Eurovision με την Κύπρο, προκάλεσε πολλά επικριτικά σχόλια στα social media.

Ωστόσο για την ίδια, πρόκειται για μια χειρονομία που παρερμηνεύθηκε.

«Η μουσική είναι για να ενώνει και όχι για να χωρίζει τους λαούς και γι’αυτό βρίσκομαι εδώ και ουδεμία σχέση με όλα αυτά τα ζητήματα εθνικισμού που κάποιοι μου χρεώνουν. Αγαπώ πολύ την Ελλάδα και κανείς και τίποτα δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό. Πάμε τώρα δυνατά να εκπροσωπήσουμε την Κύπρο μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», έγραψε στο μήνυμά της η τραγουδίστρια.

minima-fureira.jpg

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης