Τι απαντά η 6η ΥΠΕ για την ένταση με τους αστυνομικούς στην Ψυχιατρική του Ρίου

Το tempo24.news επικοινώνησε με εκπρόσωπο της 6ης ΥΠΕ για το συμβάν που έλαβε χώρα σήμερα το μεσημέρι στην Ψυχιατρική Κλινική του νοσοκομείου Ρίου με τους αστυνομικούς από τη Μεσσηνία. 

Πανδαιμόνιο στην Ψυχιατρική στο Ρίο- Δεν άφηναν αστυνομικούς από τη Μεσσηνία να φύγουν μετά την ολοκλήρωση της διακομιδής- Τους έκλεισαν μέσα

Σύμφωνα με την 6η ΥΠΕ οι αστυνομικοί με βάση τη νομοθεσία είναι υποχρεωμένοι όχι μόνο να μεταφέρουν τα ψυχιατρικά περιστατικά, αλλά και να παραμένουν στο σημείο μέχρι την καθήλωση των ασθενών, μέχρι δηλαδή την  τοποθέτησή τους στο κρεβάτι. Για αυτό το λόγο υπήρξε και η διαφωνία που προκάλεσε την ένταση. Σε ό,τι δε αφορά το κλείδωμα των αστυνομικών μέσα στο χώρο, τονίζουν ότι η πόρτα της Ψυχιατρικής για λόγους ασφαλείας σφραγίζει μετά το άνοιγμά της και ότι δεν κλειδώθηκε σκοπίμως προκειμένου να εγκλωβιστούν οι αστυνομικοί.   

Πάτρα: Νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη – Αναρρώνει στο νοσοκομείο

Πάτρα: Γερό τρακάρισμα στα Μποζαΐτικα – Ενεπλάκησαν τρία οχήματα (ΦΩΤΟ)

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της

Κατάρρευσε το σημείο που είχε υποστεί καθίζηση στην “111” – Αδύνατη η οδική σύνδεση της Δίβρης με την Πάτρα (ΦΩΤΟ)