Θρήνος στο Ξηρόμερο Αιτωλοακαρνανίας: Βάπτιση θύμιζε ο “αποχαιρετισμός” της 3χρονης Κατερίνας

 

Θρήνος, πόνος και ένα μεγάλο “γιατί” βγαίνει από τα χείλη των συγγενών αλλά και των κατοίκων του χωριού Κομπωτή Αιτωλοακαρνανίας, που συνοδεύσαν την 3χρονη Κατερίνα στην τελευταία της κατοικία.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς οι οποίοι έχασαν το παιδί τους μετά από 11 ημέρες νοσηλείας στα νοσοκομεία Παπαγεωργίου και Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης, χωρίς ακόμα να γνωρίζουν τα αίτια του θανάτου της κόρης τους.

Η κηδεία του μικρού κοριτσιού που έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο, πραγματοποιήθηκε στο χωριό απ’ όπου κατάγεται ο πατέρας της, ενώ από νωρίς το πρωί στο σπίτι της οικογένειας είχαν συγκεντρωθεί πολλοί συγγενείς και φίλοι.

Ο στολισμός της εκκλησίας του Αγίου Ιερόθεου παραπέμπει σε βάφτιση κι όχι σε κηδεία.

Στον προαύλιο χώρο του ναού υπήρχαν ροζ και άσπρα μπαλόνια, ενώ σε δύο τραπέζια είχαν τοποθετηθεί κουφέτα και γλυκίσματα.

Πολλά όμως ήταν και τα στεφάνια που είχαν στείλει φίλοι και συγγενείς για την αγαπημένη τους Κατερίνα ή οποία ταξίδεψε για τον παράδεισο δέκα ημέρες μετά τα τρίτα γενέθλια της, καθώς είχε γεννηθεί στις 20 Απριλίου του 2019.

Πηγή / Φωτογραφίες: newsit.gr

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Eurovision – Η περσινή εκπρόσωπος του Ισραήλ για τη Μαρίνα Σάττι ένα χρόνο μετά: «Ήταν η πιο σιχαμένη απ’ όλους»

Πυρκαγιά σε δάσος της Αρχαίας Ολυμπίας

Πινακίδες

Ζέκα: «Κρεμάει» τα παπούτσια του ο αρχηγός του Παναθηναϊκού

Πάρτι για τον Άρη, 4-2 τον Αστέρα Τρίπολης

Τέλος οι ψησταριές στα πανηγύρια, μόνο με catering

Πάτρα: Άγριο ξύλο μεταξύ ανηλίκων – Ένας 14χρονος στο νοσοκομείο

Έρευνα: Αυτές οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να έχουν απατήσει τον σύντροφό τους