Θρήνος στο Καινούργιο: Κατέληξε ο 50χρονος που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο – ΦΩΤΟ

Μετά από ολιγοήμερη και  άνιση μάχη που έδινε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου του Αγρινίου, υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματα του ο 50χρονος, που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο ατύχημα στο Καινούργιο, στις 30 Ιουνίου, όταν το δίκυκλο που οδηγούσε συγκρούστηκε με Ι.Χ.  επιβατικό, μέσα στο χωριό.

Ο 50χρονος Γιώργος Αγγελής, είχε υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και οι γιατροί του έδιναν ελάχιστες ελπίδες.

Μετά από λίγες  μέρες ο άτυχος άνδρας κατέληξε σήμερα Κυριακή 8 Ιουλίου, βυθίζοντας στο πένθος  την οικογένεια του και το χωριό του.

Η κηδεία του θα τελεστεί  την Δευτέρα 9 Ιουλίου στις 5 το απόγευμα στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου στο Καινούργιο.

Θρήνος στο Καινούργιο: Κατέληξε ο 50χρονος που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο - ΦΩΤΟ

agriniopress.gr

Αχαΐα: Θρήνος για 35χρονο που έφυγε από την ζωή (ΦΩΤΟ)

Παρουσία Μητσοτάκη τα εγκαίνια της Πατρών-Πύργου την Πέμπτη – Το πρόγραμμα

Το πρώτο συμβάν στη νέα Πατρών Πύργου – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Θρήνος για τη μικρή Κατερίνα – Πάλεψε 78 ημέρες στην ΜΕΘ

Κόλαση φωτιάς σε εργοστάσιο στο Αίγιο – Ήχησε το 112 ΝΕΟΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ

Χρ. Αλεξοπούλου για Γ. Παπανδρέου: Δήθεν Αχαιός που δεν κατάφερε να φτιάξει ούτε τον δρόμο για το χωριό του στο Καλέντζι

Δυτ. Ελλάδα: Νεαρός αποπειράθηκε να βιάσει 18χρονη στο λιμάνι, την έσωσε Ρομά!

Πέθανε η δημοσιογράφος Ντίνα Παππά – Είχε χάσει σε τροχαίο το μοναχοπαιδί της προ μηνών