Θρήνος στην Πάτρα για τον Νίκο Αλεξόπουλο που “έσβησε” στα 21 του χρόνια – Συλλυπητήρια από τον δήμο όπου εργαζόταν ο πατέρας του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μία απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας στην Αθήνα και βύθισε στο πένθος την Πάτρα. Ένα διαμέρισμα έπιασε φωτιά με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 20χρονος νεαρός.

Πρόκειται για τον Νίκο Αλεξόπουλο, γιο του Δημήτρη Αλεξόπουλου, Προϊσταμένου Οικονομικών υπηρεσιών του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, ο οποίος ήταν φοιτητής. 

Θρήνος στην Πάτρα για τον Νίκο Αλεξόπουλο που "έσβησε" στα 21 του χρόνια - Συλλυπητήρια από τον δήμο όπου εργαζόταν ο πατέρας του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα,  όταν η Πυροσβεστική έλαβε κλήση για μικρής έκτασης φωτιά σε διαμέρισμα στην οδό Αθηνάς στην Αγία Βαρβάρα.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, που έσβησαν την φωτιά και ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις του έναν 20χρονο. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, πιθανόν από αναθυμιάσεις.

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Πάτρας από τον τόσο άδικο  θάνατό του.

Θρήνος στην Πάτρα για τον Νίκο Αλεξόπουλο που "έσβησε" στα 21 του χρόνια - Συλλυπητήρια από τον δήμο όπου εργαζόταν ο πατέρας του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ Β. ΘΩΜΟΠΟΥΛΟ

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Πατρέων και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων αναφέροντας τα εξής:“Ανείπωτη είναι η θλίψη για τον πρόωρο και τραγικό χαμό στηνΑθήνα, του 20χρονου Πατρινού φοιτητή, Νίκου Αλεξόπουλου”. Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Οργανισμού, ΒασίληςΘωμόπουλος, εκφράζει τα θερμότατα συλλυπητήρια στην οικογένεια του 20χρονου και συμπαρίσταται στο βαρύ τους πένθος”.

Ο πατέρας του αδικοχαμένου νεαρού εργάζεται στον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων και η μητέρα του Αρτεμις Κλαυδιανού  στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Πατρών, όπως επίσης και τα δύο αδέλφια του, Παναγιώτης και Ιωάννα, οι οποίοι είναι συντετριμμένοι από το τραγικό συμβάν. Το ίδιο συγγενείς και φίλοι, που δεν μπορούν να πιστέψουν πως έχασαν τον αγαπημένο τους Νίκο.

Θρήνος στην Πάτρα για τον Νίκο Αλεξόπουλο που "έσβησε" στα 21 του χρόνια - Συλλυπητήρια από τον δήμο όπου εργαζόταν ο πατέρας του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η επίσημη ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος αναφέρει τα εξής:

«Κατά τη διάρκεια κατάσβεσης μικρής έκτασης πυρκαγιάς σε διαμέρισμα 4ου ορόφου, στη συμβολή των οδών Αθηνάς και Λεωνιδίου 1 του δήμου Αγίας Βαρβάρας, στο νομό Αττικής. εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του ο Ν.Α. 21 ετών, του οποίου ο θάνατος διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε». Στο συμβάν, για το οποίο η Υπηρεσία μας ειδοποιήθηκε στις 05:27 του Σαββάτου, επιχείρησαν επτά πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα.

 

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

Πάτρα: “Εφυγε” στα 59 του ο επιχειρηματίας Αντώνης Λαλιώτης – Την Τρίτη η κηδεία του

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο 59χρονης – “Έφυγε” ξαφνικά

Νέα τραγωδία στην Πάτρα: Ένας νεκρός από φωτιά σε σπίτι στον Καστελλόκαμπο – Πρώην διαιτητής το θύμα (ΦΩΤΟ)