Θρήνος στην κηδεία του άτυχου 25χρονου Άκη Δημόπουλου – Άφησε την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Θρήνος, θλίψη και ένα “γιατί” ήταν αυτό που πλανόταν καθ’ όλη τη διάρκεια της κηδείας του άτυχου 25χρονου Άκη Δημόπουλου που έγινε σήμερα το απόγευμα και ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή χθες το απόγευμα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίον, όπου και νοσηλευόταν, όπως έγραψε χθες το tempo24.gr.

Η κηδεία του έγινε στον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου στην Πρέβεζα σήμερα ώρα 5 το απόγευμα στην Πρέβεζα, ο οποίος “έφυγε” άδικα από την ζωή έπειτα από το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε με την μηχανή του στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας.

Η είδηση του θανάτου του 23χρονου έχει βυθίσει στο πένθος ολόκληρη την πόλη από χθες. 

Τελικά, η αγαπημένη του μηχανή που ο ίδιος επέλεξε να έχει και ως κεντρική φωτογραφία στο προφίλ του στο facebook, ήταν αυτή που του στέρησε τη ζωή.

download_17.jpg

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Πρέβεζας εκφράζει τη βαθιά της θλίψη στον Προέδρο του Ε.Κ.Π. Χρήστο Δημόπουλο και στην οικογένειά του για την απώλεια του γιου τους, ενώ και η ΛΕ.ΜΟ.Π (Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Πρέβεζας) αποχαιρέτησε ακόμα ένα μέλος της και εις ένδειξη πένθους έχει αναρτήσει αυτή την φωτογραφία στο interner.

akis2.jpg

Πώληση ακινήτου
22/05/2025 | 23:02

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη: Η γνωριμία, το πρώτο ραντεβού και οι εντάσεις

Εκδήλωση: “Γίνε η φωνή της”

Η βιταμίνη που συντελεί στην επιβράδυνση της γήρανσης – Τι λέει νέα έρευνα

Αξίζει να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση;

Croque madame με κρουασάν

Νίκος Αλιάγας: «Θα ήθελα υγεία και να δώσω καλό χρόνο στα παιδιά μου»

Απελευθερώθηκαν τρία όρνια στον Αράκυνθο

Κάλεσμα για αγωνιστική και μαχητική συμπόρευση έκανε ο Γ. Γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας από τον Εύδηλο Ικαρίας