Θρήνος στη Ναύπακτο: “Έφυγε” ζευγάρι χτυπημένο από κορονοϊό με διαφορά λίγων ημερών – Νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο Ρίου

Ανείπωτη τραγωδία στην Ναύπακτο για μία από τις πιο ξεχωριστές οικογένειες της πόλης.

Η Νικολίτσα Μούρτου, η αγαπημένη Ναυπάκτια καθηγήτρια και σύζυγος του αείμνηστου πλέον αντιδημάρχου Κώστα Καρακώστα, άφησε σήμερα την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο του Ρίου βυθίζοντας στο πένθος την πόλη της Ναυπάκτου .

Η Νικολίτσα μπήκε στο νοσοκομείο πριν περίπου ενάμιση μήνα λόγω κορονοϊού, μαζί με τον σύζυγό της. Αρχικά ήταν και οι δύο σε θάλαμο απλό για COVID, αλλά στην συνέχεια η άτυχη Νικολίταα χρειάστηκε να διασωληνωθεί και μεταφέρθηκε στην εντατική, από όπου δεν ξύπνησε ποτέ! Έφυγε χθες βράδυ, 24 ημέρες μετά τον σύζυγό της.

Ενα ζευγάρι που ήταν τόσο πολύ αγαπημένο, έφυγε τόσο άδικα από κοντά μας, με αυτόν τον απρόσμενο τρόπο, αφήνοντας πίσω τα τέσσερα παιδιά που πρόλαβαν να τα καμαρώσουν με τις επιτυχίες τους στα Πανεπιστήμια.

 

https://www.npress.gr/

24ωρη απεργία σήμερα στα ΜΜΕ – Συμμετέχει το tempo24

Καιρός: Από σήμερα ξεκινά η… επέλαση της ζέστης και στην Πάτρα

Πάτρα: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον δάσκαλο Γιάννη Γαλανόπουλο

Προγραμματισμένη Δοκιμαστική Ήχηση Σειρήνων Συναγερμού σήμερα στην Πάτρα

Βιταμίνη D: Ένας φυσικός σύμμαχος για το δέρμα μας

Είναι… απλησίαστες οι τιμές στα luxury brands; Δείτε γιατί

Το πρόγραμμα της εβδομάδας στο Πολύεδρο

Πάτρα: Βαριές κατηγορίες αντιμετωπίζουν οι εμπρηστές της επιχείρησης στην Ηρώων Πολυτεχνείου – Τι έδειξε η αστυνομική έρευνα