Θρίλερ με τη διακομιδή στο Νοσοκομείο του Μητροπολίτη Αιτωλίας-Το ΕΚΑΒ κλήθηκε να τον παραλάβει, αλλά δεν βρέθηκε-Πάσχει από κορονοϊό και επιδεινώθηκε η κατάστασή του

Σε θρίλερ εξελίχθηκε η μεταφορά στο νοσοκομείο Αγρινίου του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά που νοσεί από κορονοϊό.

Όπως πληροφορείται το tempo24.news ο θεράπων ιατρός του ειδοποίησε το βράδυ της Δευτέρας το ΕΚΑΒ αφού η κατάσταση της υγείας του είχε επιβαρυνθεί και έπρεπε να διακομιστεί στο Νοσοκομείο.

Όμως το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που έφθασε στην κατοικία του, δεν κατάφερε να τον εντοπίσει, γεγονός που ερμηνεύεται ως άρνηση του ιδίου να νοσηλευτεί

 Ο μητροπολίτης όπως έχει γίνει ήδη γνωστο παρουσίασε τα πρώτα ήπια συμπτώματα στις 21 Νοεμβρίου και παραμένει στην οικία του δίχως εμβολιασμό κατά της covid-19.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μητροπολίτης  Αιτωλίαςμαζί με τον Κυθήρων οι οποίοι δεν τήρησαν την ομόφωνη απόφαση της ΔΙΣ για μέτρα κατά τις Ακολουθίες του Πάσχα, κατηγορήθηκαν  για ηθική αυτουργία για απειθαρχία των πιστών σε σχέση προς τις υποδείξεις της Πολιτείας και της Εκκλησίας σε θέματα υγείας, κλήθηκαν στην Συνοδική Επιτροπή για όσα έγιναν το Πάσχα. Παραπέμφθηκαν  για καταφρόνηση της προϊσταμένης εκκλησιαστικής Αρχής, θεολογική πλάνη για απειθαρχία των πιστών σε σχέση προς τις υποδείξεις της Πολιτείας και της Εκκλησίας σε θέματα υγείας.

Η γνωμάτευση της Συνοδικής Επιτροπής επί των Δογματικών και Νομοκανονικών ζητημάτων, διαπίστωσε απειθαρχία προς τις αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου, παραπέμποντας τους δύο Αρχιερείς για: Καταφρόνηση της προϊσταμένης εκκλησιαστικής Αρχής, απειθαρχία Θεολογική πλάνη και ηθική αυτουργία για απειθαρχία των πιστών σε σχέση προς τις υποδείξεις της Πολιτείας και της Εκκλησίας σε θέματα υγείας.

 

Πάτρα: Αναζητείται στο αυτόφωρο ο συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ που επιτέθηκε στον Π. Ρηγόπουλο – Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζει

Πάτρα: «17 χρόνια τον φρόντιζα, δεν μπορώ άλλο»! Τι λέει η μητέρα που εγκατέλειψε το παιδί της με αυτισμό

Πάτρα: Σοβάδες έπεσαν δίπλα από σχολείο – Από θαύμα δεν υπήρξε τραυματισμός μαθητή ΦΩΤΟ

Eνταση μετά την πορεία στην Πάτρα – Δημοσιογράφος καταγγέλλει ξυλοδαρμό από συνδικαλιστές (ΦΩΤΟ)

Μεσσηνία: Τα «καλά παιδιά» που έγιναν δολοφόνοι – Ποιοι είναι οι δύο 22χρονοι που συνελήφθησαν για το έγκλημα στο κάμπινγκ

Πάτρα: Ο 17χρονος με αυτισμό που τον “παράτησαν” οι γονείς του θα μεταφερθεί σε ειδική δομή – Το μήνυμα που στέλνει

Στο μνημόσυνο για τον Δημήτρη Καλογερόπουλο ο Δημήτρης Παλούμπης

Πάτρα: “Έφυγε” στα 48 του ο Διονύσης Πολυδερόπουλος πατέρας τριών παιδιών – Σήμερα η κηδεία του ΦΩΤΟ