Θρίλερ δίχως τέλος στις Φυλακές Αγίου Στεφάνου – Διακομιδές κρατουμένων με κορονοϊό στο Νοσοκομείο

 

Θρίλερ δίχως τέλος είναι αυτό που εξελίσσεται τις τελευταίες ημέρες στις Φυλακές του Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα.

Το σωφρονιστικό κατάστημα… κοχλάζει με τα δεκάδες κρούσματα κορονοϊού που έχουν εντοπιστεί στους κρατουμένους και έχουν μετατρέψει τη φυλακή σε μια εστία υπερμετάδοσης της νόσου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news το απόγευμα της Παρασκευής έγιναν ακόμη 3 διακομιδές κρατουμένων από τις φυλακές στο Νοσοκομείο του Ρίου.

Οι 3 κρατούμενοι, που είναι επιβεβαιωμένα κρούσματα, εμφάνισαν επιδείνωση της κατάστασης της υγείας τους με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η μεταφορά τους στο νοσοκομείο.

Η διακομιδή έγινε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, συνοδεία δύναμης της αστυνομίας και οι κρατούμενοι νοσηλεύονται φρουρούμενοι στην κλινική COVID.

Πάτρα: Αδιανόητο περιστατικό – Έβαλαν εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι του επειδή κατέθεσε ως μάρτυρας σε περιστατικό που εμπλέκονται (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκαριστικό περιστατικό βίας στην πλ. Γεωργίου – 15 άτομα πλάκωσαν στο ξύλο δύο ανήλικα αγόρια και τους τραυμάτισαν με κλειδιά τα πρόσωπα!

Θρήνος στην Πάτρα: “Έφυγε” η δικηγόρος Τέτη Τζαμαλούκα – Την Παρασκευή η κηδεία της

Αυτοκινητόδρομος Πατρών – Πύργου: Πότε παραδίδονται τα τελευταία χιλιόμετρα

Πάτρα: Νέο επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων – Έστησε καρτέρι για να εκδικηθεί επειδή τον έδειραν το Σάββατο

Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης: «13 ώρες εργασίας το 2025 σε μια ευρωπαϊκή χώρα και η Νίκη Κεραμέως με 1,3 εκατομμύριο»

Αχαΐα: Άνδρας υπέστη ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασιών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Τούμπαρε ΙΧ – Ένα άτομο στο νοσοκομείο του Ρίου (ΒΙΝΤΕΟ)