Θοδωρής Μαραντίνης: «Πολύ συχνά με μπερδεύουν με τον…»

03/11/2023 | 22:31

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για τις εμφανίσεις του σε μουσική σκηνή, για την αναγνωρισιμότητα, τα ευτράπελα που έχει ζήσει από θαυμάστριες και για το διαζύγιό του.

Ο τραγουδιστής μίλησε για τις εμφανίσεις του στο Gazarte και για το πώς τον επηρέασε η αναγνωρισιμότητα.

«Βρισκόμαστε στην αρχή της χειμερινής περιόδου στο Gazarte κάθε Σάββατο από τις 11 Νοέμβριου μέχρι 6 Ιανουαρίου, μαζί μας θα βρίσκεται ο Αλέξανδρος Χαριζάνης. Η επαγγελματική μου αναγνωρισιμότητα και η αναγνωρισιμότητα μέσω της προσωπικής μου ζωής ήρθαν μαζί και πάγωσα, δεν ήξερα τι να κάνω», είπε αρχικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Για τα ευτράπελα στη σκηνή αλλά και για τους καλλιτέχνες που τον έχουν μπερδέψει, αποκάλυψε πως, «Μία κοπέλα μου άφηνε την βέρα της πάνω στη σκηνή επανειλημμένα και μία άλλη κοπέλα ήθελε να υπογράψω πάνω στο στήθος της. Με μπερδεύουν συνέχεια με τον Χρήστο Μάστορα, εντάξει ωραίο παιδί είναι ο Χρήστος, δεν με πειράζει. Έχει τύχει να με μπερδέψουν και με τον Μύρωνα Στρατή, άλλα και με τον Ησαΐα Ματιάμπα, κάτι το οποίο με προβλημάτισε, δεν ξέρω γιατί».

«Μου έρχεται αρκετά συχνά η πρόταση να κάνω κάτι μόνος μου χωρίς την μπάντα. Υπήρχαν φορές που το σκέφτηκα», συνέχισε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

«Μετά το διαζύγιο γράφτηκαν διάφορα πράγματα που με στενοχώρησαν πολύ. Κάνεις δεν μπήκε στον κόπο να σκεφτεί αν αυτά τα πράγματα πληγώνουν έμενα ή τα παιδιά μου. Έχει τύχει να μιλήσω με δημοσιογράφο που ο κόσμος τον κατακρίνει, τον πήρα με καλή διάθεση και με εντυπωσίασε το πως προσάρμοσε τη στάση του μετά», τόνισε κλείνοντας αναφερόμενος στο διαζύγιό του.

megatv.com

SPORTS
10/05/2025 | 23:24
Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

SPORTS

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»

Όσα πρέπει να ξέρετε για τη στείρωση της γάτας σας – Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία

Κώστας Γενιδούνιας: Ο «βάσιμος λόγος» απόλυσής μου από την Hellenic Train είναι ότι είπα την αλήθεια

Με ελικόπτερο η διάσωση επιβάτη κρουαζερόπλοιου έξω από τη Ρόδο

Εμμανουήλ Καραλής και Αναστασία Μαγαλιού έτοιμοι για το πιο μεγάλο βήμα στη σχέση τους

Πάτρα: Γιορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Θαλασσαιμίας – ΦΩΤΟ