Θλίψη στο τελευταίο «αντίο» στον 43χρονο Σπύρο από την Αιτωλοακαρνανία (ΦΩΤΟ)

Σήμερα, Δευτέρα 05 Μαΐου, η οικογένεια, οι συγγενείς και οι φίλοι του Σπύρου Σέββου είπαν το τελευταίο «αντίο» στον πάτερα του εννιάχρονου κοριτσιού, που αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του, στο σπίτι της οικογένειας στο Κερατσίνι, σκορπίζοντας θλίψη και πόνο στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Το θρίλερ, που διήρκεσε για τρεις ολόκληρες ημέρες, άρχισε το μεσημέρι της 28ης Απριλίου, όταν ο 43χρονος άνδρας είχε επιστρέψει μαζί με τον πεθερό του από τον γιατρό.

Πριν από 2,5 περίπου μήνες, είχε υποστεί ρήξη ώμου και θα έπρεπε –όπως τον ενημέρωσε γιατρός– να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Το μεσημέρι εκείνης την ημέρας, ο Σπύρος Σέββος από το Ξηρόμερο είπε στον πατέρα της γυναίκας του ότι θα πήγαινε στην εργασία του, προκειμένου να τους ενημερώσει για τις εξελίξεις, αλλά και το χρονικό διάστημα που θα έπρεπε να λείψει.

Το γεγονός ότι είχε τρεις μήνες να δουλέψει, τον στενοχωρούσε πολύ. «Ο αδερφός μου γενικά τα έπαιρνε κατάκαρδα κάτι τέτοια πράγματα, δηλαδή πριν μερικά χρόνια είχε ένα θέμα με το στομάχι του, που τον ταλαιπώρησε.

Πήγε, έκανε κάποιες θεραπείες που δεν πέτυχαν και τον ταλαιπώρησε δύο χρόνια αυτό το πράγμα και τον είχε πάρει πολύ από κάτω όλο αυτό. Τώρα έγινε κι αυτό με το χέρι του. Από τον Γενάρη έχει να δουλέψει και είναι ένας άνθρωπος που συνεισφέρει στο σπίτι του», ανέφερε ο αδερφός του 43χρονου.

Η τελευταία επικοινωνία που είχε με τη σύζυγό του, ήταν το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας, λίγο πριν φύγει από το σπίτι του με ένα SMS στο κινητό της, που έγραφε «σας αγαπώ πολύ».

Αυτοκτονία δείχνουν τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα

Οι δύο ιατροδικαστές που εξέτασαν τη σορό του άτυχου άνδρα, δεν εντόπισαν ίχνη εγκληματικής ενέργειας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το OPEN, οι ιατροδικαστές εντόπισαν τα εξής:

– Η σορός δεν φέρει κακώσεις συμβατές με κακοποίηση ή βιαιοπραγία.

– Το υοειδές οστούν φαίνεται ακέραιο.

– Φαίνεται ως απαγχονισμός (ατελής απαιώρηση).

– Η αύλακα και τα ευρήματα στον λαιμό είναι συμβατά με ατελή απαγχονισμό

Σε ό,τι αφορά την ώρα θανάτου του άτυχου Σπύρου, εκτιμάται σε 36 – 48 ώρες από την ανεύρεση της σορού, ενώ, αυτή βρισκόταν σε πτωματική ακαμψία στη φάση της λύσης και είχε αρχίσει η σήψη βάσει όσων διαπίστωσαν οι ιατροδικαστές.

Περισσότερο «φως» στα αίτια θανάτου αναμένεται να δώσουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, τα οποία θα είναι έτοιμα σε περίπου 1 μήνα, ώστε να αποκλειστεί τελείως το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας. Κατά τη νεκροψία – νεκροτομή, δεν ελήφθη υλικό για ιστολογική εξέταση.

newsbomb.gr

 

 

 

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Πάτρα: Στις φλόγες σπίτι στην Περιβόλα – Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στο σημείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα: Δεν θα πραγματοποιηθούν οι βραδινές εκδηλώσεις, κανονικά οι πρωινές

Πάτρα: Γερό τρακάρισμα στα Μποζαΐτικα – Ενεπλάκησαν τρία οχήματα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Καταγγελία-σοκ από μητέρα αυτιστικού παιδιού – Εκπαιδευτικός του έριξε χαστούκια – Δικογραφία από την ΕΛ.ΑΣ

Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 34χρονης από την Πάτρα δύο εβδομάδες μετά τον τοκετό – Τι έδειξε η Ιατροδικαστική

Θλίψη και στη Ζάκυνθο για τον ξαφνικό χαμό της γλυκιάς Εύης από την Πάτρα – Τριήμερο πένθος στα σχολεία

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Χειροπέδες σε 64χρονη Πατρινή που πλαστογραφούσε υπεύθυνες δηλώσεις για να εξυπηρετεί πολίτες σε Διεύθυνση Συγκοινωνιών