Θλίψη στο Μπάκιγχαμ: Νεκρός στην επίθεση της Νέας Ορλεάνης ο γιος της νταντάς των Γουίλιαμ και Χάρι

04/01/2025 | 15:12

Βαθιά λυπημένος δήλωσε ο βασιλιάς Κάρολος για τον θάνατο του γιου της Τίγκι Λέιτζ Μπουρκ, της νταντάς των Γουίλιαμ και Χάρι, ο οποίος ήταν ένας από τους 14 νεκρούς της τρομοκρατικής επίθεσης στη Νέα Ορλεάνη.

Ο Βρετανός Έντουαρντ Πέτιφερ, ήταν ο θετός γιος της Τίγκι Λέιτζ Μπουρκ, η οποία είναι επίσης γνωστή με το όνομα Αλεξάντρα Πέτιφερ. Ο βασιλιάς Κάρολος επικοινώνησε με την οικογένεια του θύματος από την επίθεση της Νέας Ορλεάνης για να διατυπώσει τα συλλυπητήριά του.

Η Τίγκι Λέιτζ ήταν ιδιαίτερα γνωστή την περίοδο που ο Γουίλιαμ και ο Χάρι ήταν παιδιά. Στα τέλη της δεκαετίας του 1990 παντρεύτηκε τον Τσάρλς Πέτιφερ, τον πατέρα του Έντουαρντ.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ενημερώθηκε επίσης για τον θάνατο του 31χρονου, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων PA.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία ανέφερε πως στηρίζει την οικογένεια του θύματος και τη βοηθά στη διαδικασία επαναπατρισμού της σορού του στη Βρετανία.

Η οικογένεια του Έντουαρντ είναι «συντετριμμένη από την τραγωδία του θανάτου του Εντ».

«Θα μας λείψει πάρα πολύ. Οι σκέψεις μας βρίσκονται μαζί με τις άλλες οικογένειες που έχασαν ένα μέλος της οικογένειάς τους έπειτα από αυτήν τη φοβερή επίθεση», συμπληρώνεται στην ανακοίνωση, που επικαλείται η Μητροπολιτική Αστυνομία.

Δέκα τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και περίπου 30 τραυματίστηκαν στην επίθεση, που σημειώθηκε στην τουριστική γαλλική συνοικία της Νέας Ορλεάνης, στις νότιες ΗΠΑ, εν μέσω των εορτασμών για τον νέο χρόνο.

Ένας Αμερικανός πρώην στρατιωτικός, ο Σαμσούντ-Ντιν Τζαμπάρ, «εμπνευσμένος» από την τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος, έπεσε με το όχημά του πάνω στο συγκεντρωμένο πλήθος. Έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών με την αστυνομία.

newsit.gr

ΣΟΚ: 21χρονος κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Θρήνος στην Εγλυκάδα Πατρών

Τραγωδία στην Παναγοπούλα: Η μοίρα “έφερε” μαζί με το γάμο την κηδεία!-Η απόφαση της συντρόφου του 54χρονου νεκρού να παντρέψει σήμερα την κόρη της και να τιμήσει τον αδικοχαμένο Μάκη

Πάτρα: Χαμός στην Αγ. Σοφίας, επιτέθηκαν σε κοπέλα και αστυνομικό ΦΩΤΟ

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του “γάτου” Νίκου Παπαδημητρόπουλου

Πάτρα: Πέθανε ο δολοφόνος της Κωνσταντίνας Κουλούρη και της Ρεγγίνας Παπανδρέου

Πέθανε ξαφνικά η 28χρονη κόρη της Μπέσσυς και του Διαμαντή Λαιμού – Θρήνος στην εφοπλιστική οικογένεια

Πάτρα: Τροχαίο με τραυματισμό στην Παραλία – Σύγκρουση ΙΧ με δίκυκλο (ΦΩΤΟ)

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον περιφερειακό σύμβουλο Άρη Τηλιγάδη, που “έφυγε” μετά από μάχη με ασθένεια