Θεσσαλονίκη: Τι κατέθεσε ο 20χρονος που συνελήφθη για τον θάνατο του πατέρα του

18/02/2019 | 07:05

Με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα ο 20χρονος που συνελήφθη για τον φόνο του πατέρα του στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης, το απόγευμα του Σαββάτου.

Καθοριστικό ρόλο για την δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης θα παίξει η ιατροδικαστική έκθεση.

Αν διαπιστωθεί ότι ο θάνατος του 48χρονου επήλθε από καρδιά, διότι πληροφορίες αναφέρουν πως αντιμετώπιζε τέτοιο πρόβλημα, τότε θα αλλάξει το κατηγορητήριο σε βάρος του νεαρού και πιο πιθανό είναι να τον βαραίνει η κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Πάντως, στους αστυνομικούς φαίνεται να παραδέχτηκε πως ήταν συχνά θύμα ενδοοικογενειακής βίας και για το περιστατικό φέρεται να είπε:

«Έφυγα από το μαγαζί γιατί δεν ήθελα να συνεχιστεί ο καβγάς. Με ακολούθησε και μου επιτέθηκε αυτός πρώτος. Άρχισε να με χτυπά. Προσπάθησα να αμυνθώ, ανταπέδωσα τα χτυπήματα και ξαφνικά ο πατέρας μου βρέθηκε στην άσφαλτο να αιμορραγεί.»

Ζήτησε και πήρε προθεσμία κι έτσι θα βρεθεί ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή για να απολογηθεί την Τετάρτη.

Πηγή: ant1news

Δικηγόρος Ειρήνης Μουρτζούκου: «Αυτά που θα πει θα προκαλέσουν σοκ – Η δολοφονία του Παναγιωτάκη θα συγκλονίσει περισσότερο από όλες»

Πάτρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Πάτρα: Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός αυτοκινήτου που έκανε αναστροφή και τραυμάτισε οδηγό μοτοσικλέτας – Δεν είχε ούτε δίπλωμα!

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Κ. Αχαΐα: Οδήγηση τέλος για τον 63χρονο που δεν είχε δίπλωμα, παραβίασε STOP και τραυμάτισε σοβαρά εργαζόμενη του “Βοήθεια στο Σπίτι”

Στην Πάτρα η Ειρήνη Μουρτζούκου: Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Κυριακή – «Φόνισσα» φώναζαν συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αναστολή όλη η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας – Είχε εμπλακεί στις υποθέσεις Μουρτζούκου και Πισπιρίγκου

Αχαΐα: Αυτές είναι οι 3 περιοχές που απαγορεύεται το κολύμπι