Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη άνδρας σε πρατήριο καυσίμων για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

09/11/2025 | 12:59

Για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, συνελήφθη χθες από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος ένας άνδρας σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς του Γραφείου Δίωξης Παράνομης Διακίνησης και Εμπορίας Αντικειμένων του Τμήματος Καταπολέμησης Παράνομης Διακίνησης Ανθρώπων και Αγαθών από κοινού με την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων/Γενική Διεύθυνση Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΓΔΣΔΟΕ)/Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος Μακεδονίας, έλαβε χώρα έλεγχος σε πρατήριο υγρών καυσίμων σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο του ελέγχου, πραγματοποιήθηκε έρευνα σε χώρο εργασίας, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 40 φυσίγγια και γεμιστήρας, ο οποίος βρισκόταν εντός μικρής πλαστικής βαλίτσας. Τα συγκεκριμένα πειστήρια θα αποσταλούν για εργαστηριακές εξετάσεις.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

protothema

Πάτρα: Αδιανόητο περιστατικό – Έβαλαν εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι του επειδή κατέθεσε ως μάρτυρας σε περιστατικό που εμπλέκονται (ΦΩΤΟ)

Θρήνος στην Πάτρα: “Έφυγε” η δικηγόρος Τέτη Τζαμαλούκα – Την Παρασκευή η κηδεία της

Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης: «13 ώρες εργασίας το 2025 σε μια ευρωπαϊκή χώρα και η Νίκη Κεραμέως με 1,3 εκατομμύριο»

Πάτρα – ΝΕΟΤΕΡΑ: Έσβησε η φωτιά που ξέσπασε στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων – ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Άνδρας υπέστη ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασιών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Πέθανε ο θρυλικός σχεδιαστής Ντίμης Κρίτσας

Πάτρα: “Άγουροι” εκβιαστές με λίστα θυμάτων συμμαθητές τους – Ζητούσαν χρήματα για να μην τους ξυλοκοπήσουν και προκαλέσουν φθορές ακόμα και στα σπίτια τους!

Η Πάτρα αποχαιρετά τον Θρασύβουλο Μαυρομμάτη: Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του – Tη Δευτέρα η κηδεία του