Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από αρνητές των εμβολίων

10/07/2021 | 22:04

 

 

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιούν το βράδυ του Σαββάτου διαδηλωτές που αντιδρούν στα μέτρα κατά της πανδημίας, ενώ αντιδρούν στον εμβολιασμό.

Στην μικροφωνική εγκατάσταση που έστησαν μπροστά στο άγαλμα, κάνουν λόγο, μεταξύ άλλων, σε ομιλίες τους για «αφανή επίθεση» και για επιχείρηση εξόντωσης των ανθρώπινων δικαιωμάτων.

Μάλιστα, σύμφωνα με το grtimes.gr, αναφέρθηκαν σε μια σειρά από νόμους και στο διεθνές δίκαιο επισημαίνοντας ότι με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό καταπατούνται ανθρώπινες ελευθερίες.

«Η δύναμή είναι στον λαό, πρέπει να το καταλάβουμε, να μη φοβόμαστε τίποτα και κανέναν», σημείωσαν, ενώ ευχήθηκαν στους παρευρισκόμενους «καλή λευτεριά».

Κάποιοι από τους διαδηλωτές κρατούν ελληνικές σημαίες ενώ άλλοι έχουν στον ώμο σημαία της Βεργίνας.

https://www.in.gr/

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Γιατί πολλοί σκύλοι συμπεριφέρονται σαν γάτες;

Πάτρα: Το βουλκανιζατέρ που εφημερεύει την Κυριακή

68χρονος Βρετανός βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»