Θεσσαλονίκη: Αρνητική στον μεταπνευμονοϊό η σύζυγος του 71χρονου

08/01/2025 | 21:59

Αρνητική φέρεται να είναι τελικά στον μεταπνευμονοϊό η σύζυγος του 71χρονου, που βρέθηκε θετικός στον HMPV και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Παπανικολάου». O EΟΔΥ με ανακοίνωσή του έχει επιβεβαιώσει την ύπαρξη αυτού του κρούσματος σημειώνοντας παράλληλα ότι «ο ανθρώπινος μεταπνευμονοϊός δεν είναι νέος ιός για τη χώρα μας και το παραπάνω κρούσμα, ακόμα και αν επιβεβαιωθεί, δε θα αποτελεί το «πρώτο κρούσμα» στη χώρα» τονίζοντας παράλληλα ότι «με βάση τα διαθέσιμα δεδομένα μέχρι σήμερα, δε συντρέχει λόγος ανησυχίας για τον πληθυσμό».

Η 60χρονη νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ και σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από το νοσοκομείο, υποβλήθηκε στις εργαστηριακές εξετάσεις και το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό για το μεταπνευμονοϊό.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Απίστευτες εικόνες στον Λυκοχορό με το βουνό να ολισθαίνει- “Φύγετε από το σπίτι, κινδυνεύετε” ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για το θάνατο του 19χρονου Γεωργίου Γαλάνη

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία της Κατερίνας Βεναρδάκη

Σοκαριστικό τροχαίο στα Καλάβρυτα: Νεαρή καρφώθηκε σε δέντρο – Το αυτοκίνητο έπεσε σε πλαγιά και διαλύθηκε (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Στα “δίχτυα” της Ασφάλειας επαγγελματίες… διαρρήκτες – Σε πόσες και ποιες υποθέσεις εμπλέκονται

Καρυστιανού: Είχα έτοιμη την ομιλία μου, αλλά δεν ήθελαν να μιλήσω και αποχώρησα από τη συγκέντρωση για τα Τέμπη – Δείτε βίντεο