Θερινές εκπτώσεις 2025: Πώς να εντοπίσετε τις μεγάλες προσφορές και τι να προσέχετε 

12/07/2025 | 12:45

Ξεκινούν τη Δευτέρα 14 Ιουλίου οι θερινές εκπτώσεις 2025, δίνοντας την ευκαιρία στους καταναλωτές να επωφεληθούν από μεγάλες προσφορές.

Οι θερινές εκπτώσεις 2025 θα διαρκέσουν έως το τέλος Αυγούστου, ενώ την Κυριακή 20 Ιουλίου τα εμπορικά καταστήματα θα έχουν τη δυνατότητα να λειτουργήσουν προαιρετικά στο ίδιο πλαίσιο προσφοράς φθηνότερων προϊόντων, με προτεινόμενο ωράριο από τις 11:00 έως τις 18:00.

Όπως σημειώνει σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΕΣΑ, Θάνος Τσαγγάρης, οι καταναλωτές, πρέπει να στηρίξουν τις τοπικές επιχειρήσεις και να αξιοποιήσουν τις εκπτώσεις με σύνεση και έλεγχο. Τονίζει πως οι εμπορικές επιχειρήσεις προσδοκούν πολλά από τη φετινή εκπτωτική περίοδο, προτρέποντας τους καταναλωτές να συγκρίνουν τιμές και ποιότητα.

Όπως σημείωσε, το καταναλωτικό κοινό μπορεί να βρει επάρκεια προϊόντων και σημαντικές εκπτώσεις για να καλύψει τις ανάγκες του ενόψει καλοκαιρινών διακοπών. Ωστόσο, υπενθύμισε ότι «οι υποχρεώσεις των επιχειρήσεων είναι πολλές και οι προσδοκίες για την εκπτωτική περίοδο είναι ιδιαίτερα αυξημένες».

Ο πρόεδρος του ΕΣΑ απηύθυνε κάλεσμα για μια συνειδητή αγοραστική στάση: «Ας επιλέξουμε συνειδητά να ψωνίσουμε από τις τοπικές μας επιχειρήσεις – γιατί με αυτόν τον τρόπο δεν στηρίζουμε μόνο τους εμπόρους, αλλά και τους ίδιους μας τους εαυτούς. Εύχομαι η εκπτωτική περίοδος να αποδειχθεί θετική για όλους».

newsit

Πάτρα: Αδιανόητο περιστατικό – Έβαλαν εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι του επειδή κατέθεσε ως μάρτυρας σε περιστατικό που εμπλέκονται (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκαριστικό περιστατικό βίας στην πλ. Γεωργίου – 15 άτομα πλάκωσαν στο ξύλο δύο ανήλικα αγόρια και τους τραυμάτισαν με κλειδιά τα πρόσωπα!

Πάτρα: Μεθυσμένος αθλητής “στούκαρε” σε σταθμευμένο όχημα στην Ακτή Δυμαίων! (ΦΩΤΟ)

Θρήνος στην Πάτρα: “Έφυγε” η δικηγόρος Τέτη Τζαμαλούκα – Την Παρασκευή η κηδεία της

Αυτοκινητόδρομος Πατρών – Πύργου: Πότε παραδίδονται τα τελευταία χιλιόμετρα

Πάτρα: Νέο επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων – Έστησε καρτέρι για να εκδικηθεί επειδή τον έδειραν το Σάββατο

Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης: «13 ώρες εργασίας το 2025 σε μια ευρωπαϊκή χώρα και η Νίκη Κεραμέως με 1,3 εκατομμύριο»

ΕΛΤΑ: Ποια καταστήματα κλείνουν από τη Δευτέρα – “Λουκέτο” και στην Πάτρα