Θεοδωράκης: Δεν θα γίνουμε οι Καμμένοι του ΣΥΡΙΖΑ

05/07/2018 | 18:39

Από την αρχή της ομιλία του ο πρόεδρος του Ποταμιού ξεκαθάρισε πως θα αντικαταστήσει τους ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση. «Δεν θα γίνουμε οι Καμμένοι του ΣΥΡΙΖΑ» είπε χαρακτηριστικά. 

Θεοδωράκης: Δεν θα γίνουμε οι Καμμένοι του ΣΥΡΙΖΑ

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην επέτειο των τριών ετών από το δημοψήφισμα, αφήνοντας αιχμές για τη στάση του πρωθυπουργού και φωτογραφίζοντας τον Γιάνη Βαρουφάκη: «Όχι στον διχασμό, όχι στα τριτοκοσμικά πειράματα των αριστερών πολυτελείας» σημείωσε. 
Θεοδωράκης: Δεν θα γίνουμε οι Καμμένοι του ΣΥΡΙΖΑ

Σχολιάζοντας την αντιπαράθεση Αλέξη Τσίπρα- Κυριάκου Μητσοτάκη σημείωσε ότι η Βουλή μετατράπηκε σε προεκλογικό μπαλκόνι. «Δε συζήτησαν για την οικονομία, ούτε για τις μεγάλες αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν στη διοίκηση» επισήμανε. 

«Τα μνημόνια άφησαν ανέπαφη την αιτία τους, το κομματικό κράτος» προσέθεσε ο Σταύρος Θεοδωράκης. Στο πλαίσιο αυτό, αναφέρθηκε στο τεράστιο πρόβλημα του ιδιωτικού χρέους. 

«Το οποίο διογκώνεται, αλλά η κυβέρνηση επιμένει να αυξάνει τη φορολογική επιβάρυνση, αρνούμενη να περιορίσει τη κακοδιαχείριση στο δημόσιο» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ