Θέμος Αναστασιάδης: Η ώρα του ύστατου αποχαιρετισμού!

24/01/2019 | 23:26

Πλησιάζει η στιγμή για να οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία ο Θέμος Αναστασιάδης, που έφυγε μόλις στα 61 του χρόνια από τη ζωή, ύστερα από γενναία αλλά άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Την Κυριακή (27.1.2019) στις 13:30 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Παναγίας Ελευθερώτριας στην Κηφισιά θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία.

Το τελευταίο αντίο στον Θέμο Αναστασιάδη θα πουν η οικογένειά του, οι φίλοι και συγγενείς του, τα μέλη της οικογένειας της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ που καθοδηγούσε εμπνευσμένα επί 14 χρόνια και όλοι εκείνοι που μαγεύονταν από την “τρομερά ιδιαίτερη γραφή του”, που σύμφωνα με τον Λάκη Λαζόπουλο γράπωνε το μυαλό.

Αντί στεφάνων, παράκληση της οικογένειας του Θέμου Αναστασιάδη είναι όσοι το επιθυμούν να ενισχύσουν το έργο του πνευματικού κέντρου στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στον Κότρωνα Λακωνίας (τράπεζα Πειραιώς υποκατάστημα Γυθείου, με αριθμό λογαριασμού: GR5601725320005532083171758).

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας