The Voice: Το πρωί καθαρίστρια, το βράδυ τραγουδίστρια

11/11/2019 | 09:48

 

Με όπλο τις φωνητικές της δυνατότητες ανέβηκε στη σκηνή του The Voice, στο επεισόδιο της Κυριακής, η Χριστίνα Ιωάννου.

Η 44χρονη τραγουδίστρια έδωσε τον καλύτερό της εαυτό σε μία προσπάθεια να γυρίσει και τις τέσσερις καρέκλες των coaches με την ερμηνεία της.

«Γεννήθηκα πριν από 44 χρόνια στην Πάτρα και τα 20 τελευταία μένω στην Αθήνα» ανέφερε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Ιωάννου, προσθέτοντας. «Στην Αθήνα είμαι ουσιαστικά σε δύο δουλειές. Η πρωινή μου δουλειά έχει να κάνει με την καθαριότητα στην Μαρίνα Ζέας και η βραδινή μου δουλειά είναι το τραγούδι».

«Η πρωινή μου δουλειά έχει να κάνει καθαρά με τον βιοπορισμό, να μπορώ να ανταπεξέρχομαι στις υποχρεώσεις μου επειδή η βραδινή δουλειά δεν έχει πάντα σταθερότητα, αναγκαστικά θα πρέπει να κάνω κάτι το πρωί για να μπορώ να ανταπεξέρχομαι. Το βράδυ είναι ξεκούραση γιατί το να τραγουδάω σε διάφορα μαγαζιά με ξεκουράζει από την καθημερινότητα μου. Αισθάνομαι ότι εκεί ζω, εκεί αναπνέω» σημείωσε η 44χρονη διαγωνιζόμενη στο εισαγωγική της απόσπασμα.

Με την ερμηνεία της, η Χριστίνα Ιωάννου κατόρθωσε να γυρίσει δύο από τις τέσσερις καρέκλες και αυτές ήταν της Έλενας Παπαρίζου και του Σάκη Ρουβά.

Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες και coaches του The Voice έδωσαν όμορφη μάχη για να κερδίσουν τη διαγωνιζόμενη στην ομάδα τους αλλά νικήτρια αναδείχθηκε η Έλενα Παπαρίζου.

https://youtu.be/oGalwE8iWrM

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας