The Voice: Το χαστούκι της Έλενας Παπαρίζου στον Κωνσταντίνο Αργυρό

07/11/2022 | 10:14

 

Το βράδυ της Κυριακής 6 Νοεμβρίου είδαμε το νέο επεισόδιο του «The Voice» μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Μια από τις διαγωνιζόμενες που ανέβηκαν στη σκηνή ήταν η Ειρήνη Ιακώβου, η οποία με τη φωνή της ξετρέλανε τους κριτές.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το δικαίωμα του block. Ο ίδιος μπλόκαρε την Έλενα Παπαρίζου, αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

Στην αρχή η Έλενα Παπαρίζου νόνιζε ότι το block έγινε από τον Σάκη Ρουβά, ωστόσο λίγο αργότερα έμαθε την αλήθεια.

«Ήρθε ένα πουλάκι στο αυτάκι μου και μου είπε ότι εσύ με μπλόκαρες», είπε η Έλενα στον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον αγκάλιασε ταυτόχρονα.

«Μ’ αγαπάς; Να σου πω κάτι… Καλό, καλό, κακό», πρόσθεσε η ίδια και στη συνέχεια του έδωσε ένα ελαφρύ χαστούκι, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να γελάει.

https://www.govastileto.gr/

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο