Θάντερ – Σπερς 102-117: Οι πρωταθλητές έχουν βρει τον μπελά τους από τα «σπιρούνια»

26/12/2025 | 08:08

Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ φαντάζουν αήττητοι τη φετινή σεζόν στο ΝΒΑ. Οι Σαν Αντόνιο Σπερς, όμως, εμφανίζονται αυτή τη στιγμή ως ο «κρυπτονίτης» τους!

Οι Σπερς επικράτησαν με 117-102 των πρωταθλητών μέσα στην Οκλαχόμα ανήμερα των Χριστουγέννων, ανεβάζοντας το ρεκόρ τους στο 23-7. Όσον αφορά τους Θάντερ, έπεσαν στο 26-5, με τις τρεις ήττες να προέρχονται από τα «σπιρούνια» (η μία μάλιστα έγινε στα ημιτελικά του NBA Cup).

Ο ΝτεΆρον Φοξ με 29 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Σπερς, με τον Βίκτορ Γουενμπανιάμα να κάνει double-double με 19 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Ο Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ ξεχώρισε για τους Θάντερ με 22 πόντους, 6 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Double double με 13 πόντους και 12 ριμπάουντ σημείωσε ο Χάρτενσταϊν, όπως και ο Χόλμγκρεν με 10 πόντους και 12 ριμπάουντ. Από 12 πόντους πέτυχαν και οι Καρούσο, Ουίλιαμς.

Αυτή ήταν η τρίτη νίκη για την ομάδα του Μιτς Τζόνσον επί των Θάντερ μέσα σε 12 ημέρες. Μάλιστα, οι πρωταθλητές γνώρισαν την πρώτη εντός έδρας ήττα τους αυτή τη σεζόν στο ΝΒΑ.

ΝΕΟΤΕΡΑ: Ένας νεκρός από το τροχαίο στο Λάππα Δυτικής Αχαΐας – Δύο σοβαρά τραυματίες – Μικροεπεισόδια στο σημείο – ΦΩΤΟ

Οι “έξυπνες” κάμερες μπήκαν και στην Πάτρα – Σε ποια σημεία θα μας καταγράφουν

Πάτρα: Άνοιξε η κυκλοφορία στο μπλόκο της Περιμετρικής-Οι αγρότες παρέδωσαν δύο λωρίδες μετά από συμφωνία μα την Αστυνομία-Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Κλειστή η Περιμετρική μέσα στις γιορτές από τους αγρότες – Έπεται κυκλοφοριακή κατάρρευση στην Πάτρα!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Ξεκινάει σήμερα το πρόγραμμα για την παχυσαρκία με 30.000 δικαιούχους – Ποιοι θα λάβουν σήμερα και αύριο SMS

Αγρίνιο: Σμπαράλια έγινε αυτοκίνητο μετά από τροχαίο με εγκλωβισμό του οδηγού (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε πινακίδα εμπορικού κέντρου (ΦΩΤΟ)