Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Κάνω συζητήσεις για να επιστρέψω τηλεοπτικά»

13/06/2025 | 21:20

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης μίλησε για την κωμωδία, την ζωή με την κόρη του, και την τηλεοπτική του επιστροφή.

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης μίλησε για την κωμωδία, την ζωή με την κόρη του, και την τηλεοπτική του επιστροφή.

Ο ηθοποιός μίλησε για την παράσταση «Όλα λάθος» στο θέατρο Αθηνά.

«Κατάλαβα πως η παράσταση «Όλα λάθος» θα είναι μία καλή συνεργασία, από τις πρόβες. Ευχαριστιέμαι πολύ την κωμωδία παρά το γεγονός ότι είναι δύσκολη και σωματικά και ψυχικά. Είναι κάποιες περίοδοι που σου έρχονται όλες οι κατραπακιές. Είναι δύσκολο αλλά ευχάριστο το να συνδυάζω την δουλειά μες την οικογενειακή ζωή», είπε αρχικά ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.

Για την οικογένειά του: «Η κόρη μου, μου έχει πάρει το μυαλό. Υπάρχει πολύς κόσμος που θέλει να κάνει παιδί και δεν μπορεί, και αυτό με κάνει να αισθάνομαι άβολα όταν μοιράζομαι την δική μου ευτυχία».

«Κάνω συζητήσεις για να επιστρέψω τηλεοπτικά. Μάλλον επιστρέφει η κωμωδία και έχω αρκετά τηλεφωνήματα. Μου τηλεφωνούν για κωμωδίες δεν σκέφτονται ότι στην τηλεόραση μπορώ να κάνω και άλλα είδη. Μου έκαναν πρόταση για τηλεπαιχνίδι αλλά δεν την δέχθηκα γιατί το είχε κάνει κάποιος άλλος και δεν ήθελα να το αναλάβω», τόνισε αναφορικά με τα επαγγελματικά του.

«Παιδιά που ήταν αγέννητα όταν έπαιζε το «Ευτυχισμένοι Μαζί» με βλέπουν και μου λένε ατάκες του ρόλου μου. μπράβο στον Μάριο Αθανασίου για την δήλωσή του, εγώ θα δυσκολευόμουν να κάνω κάποια άλλη δουλειά», υπογράμμισε κλείνοντας ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.

Έλλη Κοκκίνου: ∆εν έχω κανέναν λόγο να κάνω κι άλλον γάµο

«Καύσωνας» και σήμερα στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – Μετά τα… φανελάκια, βγήκαν οι βεντάλιες και τα ανεμιστηράκια

Συγκέντρωση για τις διεκδικήσεις της Πάτρας: “Συνεχίζουμε να διεκδικούμε μαζί όλα όσα έχουμε ανάγκη”

Συνελήφθη για κακομεταχείριση σκύλου στα Λεχαινά – Πρόστιμο 2.300 ευρώ

ΕΛ.ΑΣ: Συλλήψεις σε Πάτρα, Αίγιο και Δυτική Αχαΐα

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ χρίστηκε ιππότης από τον βασιλιά Κάρολο

Φωτιά στο Λασίθι – Μήνυμα του 112

Ινφαντίνο: «Κάθε αγώνας στο Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων 2025 αξίζει 30 εκατομμύρια δολάρια»