Θ. Σκυλακάκης: Τις επόμενες ημέρες οι παρεμβάσεις για τις τιμές ρεύματος

07/01/2025 | 17:38

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν οι όποιες παρεμβάσεις για την επιδότηση των πράσινων τιμολογίων ηλεκτρικής ενέργειας, ανέφερε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Θόδωρος Σκυλακάκης μιλώντας σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό Real.

Ο ίδιος επεσήμανε ότι οι πάροχοι επέδειξαν μεγάλη αυτοσυγκράτηση κατά την διαμόρφωση των τιμολογίων του Ιανουαρίου ενώ επανέλαβε πως θα υπάρξει επιδότηση και για τις μικρές επιχειρήσεις.

Αναφερόμενος στις εξελίξεις στην ευρωπαϊκή αγορά φυσικού αερίου μετά την διακοπή των παραδόσεων ρωσικού αερίου μέσω Ουκρανίας ο υπουργός Ενέργειας διαβεβαίωσε ότι η Ελλάδα είναι καλυμμένη από πλευράς επάρκειας μεσω των σταθμών υγροποιημένου αερίου που υπερκαλύπτουν τις ανάγκες της χώρας. Περαιτέρω εκτίμησε ότι δεν θα υπάρξει επιδείνωση των τιμών εκτός εάν υπάρξουν έκτακτα γεγονότα καθώς και ότι θα υπάρξει φυσιολογική πορεία και μάλλον προς το καλύτερο.

 

 ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους στο Αίγιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Άγγελος Φραντζής σε ηλικία 56 ετών

Αχαΐα: Τα έκανε “γυαλιά καρφιά” στα κρατητήρια – Έσπασε τα υδραυλικά και πλημμύρισε ο τόπος – Είχε συλληφθεί αρνούμενος αλκοτέστ