Θ. Σκυλακάκης: Τις επόμενες ημέρες οι παρεμβάσεις για τις τιμές ρεύματος

07/01/2025 | 17:38

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν οι όποιες παρεμβάσεις για την επιδότηση των πράσινων τιμολογίων ηλεκτρικής ενέργειας, ανέφερε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Θόδωρος Σκυλακάκης μιλώντας σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό Real.

Ο ίδιος επεσήμανε ότι οι πάροχοι επέδειξαν μεγάλη αυτοσυγκράτηση κατά την διαμόρφωση των τιμολογίων του Ιανουαρίου ενώ επανέλαβε πως θα υπάρξει επιδότηση και για τις μικρές επιχειρήσεις.

Αναφερόμενος στις εξελίξεις στην ευρωπαϊκή αγορά φυσικού αερίου μετά την διακοπή των παραδόσεων ρωσικού αερίου μέσω Ουκρανίας ο υπουργός Ενέργειας διαβεβαίωσε ότι η Ελλάδα είναι καλυμμένη από πλευράς επάρκειας μεσω των σταθμών υγροποιημένου αερίου που υπερκαλύπτουν τις ανάγκες της χώρας. Περαιτέρω εκτίμησε ότι δεν θα υπάρξει επιδείνωση των τιμών εκτός εάν υπάρξουν έκτακτα γεγονότα καθώς και ότι θα υπάρξει φυσιολογική πορεία και μάλλον προς το καλύτερο.

 

 ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ