Θ. Καράογλου: Οι αγρότες να διεκδικήσουν χωρίς να ταλαιπωρούν

20/01/2016 | 16:44

Τα αιτήματα των αγροτών είναι δίκαια, αλλά θα πρέπει να τα διεκδικήσουν με λογική και σύνεση, χωρίς να ταλαιπωρήσουν άλλες επαγγελματικές ομάδες, δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό Πρακτορείο 104, 9 FM ο βουλευτής της ΝΔ, Θόδωρος Καράογλου.

«Αυτό που θέλω να πω στους αγρότες είναι ότι είμαστε σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία, που όλες οι επαγγελματικές τάξεις αντιμετωπίζουν προβλήματα και δεν θα πρέπει οι κινητοποιήσεις μιας επαγγελματικής τάξης να δημιουργεί προβλήματα στην άλλη και να την οδηγεί στο κλείσιμο και στον αφανισμό», σημείωσε ο κ. Καράογλου.

Ο ίδιος χαρακτήρισε απαράδεκτες τις κυβερνητικές θέσεις για το ασφαλιστικό και το φορολογικό των αγροτών, είπε ότι αν εφαρμοστούν θα τους οδηγήσουν σε «εξαθλίωση και αφανισμό» και υπογράμμισε ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια ελιγμών προκειμένου να στηριχθεί ο αγροτικός τομέας.

«Έρχονται όλα μαζεμένα και τρομάζουν τους αγρότες», τόνισε χαρακτηριστικά και κατέληξε λέγοντας ότι οι αγροτοκτηνοτρόφοι «αισθάνονται εξαπατημένοι γιατί ξέρουν ότι η κυβέρνηση αυτή τους είπε ψέματα».

Τι αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη για τον γιο της

Γιατί δεν πρέπει να νιώθετε τύψεις που στειρώνετε τη γάτα σας

Συνεχίζει την προετοιμασία για τα φιλικά η Εθνική – Άπαντες στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς

Ο Τραμπ θα συμμετάσχει στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ

Αίτημα αποφυλάκισης από τον Ράτκο Μλάντιτς για λόγους υγείας – Επικαλείται ανίατη ασθένεια και λίγους μήνες ζωής

Συνταγή για παγωτό ροδάκινο

Ο Κινέζος υπουργός Εξωτερικών είπε στον Αμερικανό πρέσβη ότι οι σχέσεις των δύο χωρών πρέπει να επανέλθουν στο «σωστό δρόμο»

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο – Δύο νεκροί σε τροχαίο