Τέθηκε σε αργία ο ιερέας στην Κύπρο που φώναζε υβριστικό σύνθημα με ντουντούκα σε ποδοσφαιρικό αγώνα

28/05/2023 | 21:35

 

Υπερέβη τα εσκαμμένα ο ιερέας στον τελικό Κυπέλλου ποδοσφαίρου της Κύπρου φωνάζοντας με ντουντούκα υβριστικά συνθήματα κατά της αντίπαλης ομάδας. Οι ενέργειές του είχαν ως αποτέλεσμα να τεθεί σε αργία με απόφαση του Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής, Ησαΐα.

Συγκεκριμένα, ο διάκονος φορούσε κασκόλ της Ομόνοιας και με ντουντούκα στη κερκίδα φώναζε συνθήματα με μόνιμο ρεφρέν “γ@..Ω το ΑΠΟΕΛ”.

Η Ομόνοια κέρδισε τον τελικό κατά της ΑΕΛ (Λεμεσού), αλλά οι οπαδοί της συντηρούσαν με συνθήματα της κόντρα με τον ΑΠΟΕΛ. Η κόντρα Ομόνοιας -ΑΠΟΕΛ έχει σαφείς πολιτικές ρίζες.

Η Ομόνοια είναι το αριστερό και ο ΑΠΟΕΛ το δεξιό σωματείο της Λευκωσίας. Η αντιπαράθεση τους χρονολογείται από το 1948 λόγω της διάστασης που επήλθε από τον εμφύλιο πόλεμο στην Ελλάδα.

https://www.zougla.gr/

Ισραηλινά ΜΜΕ: Βασικός στόχος του Ολυμπιακού ο Γουόρντ

Γιατί οι άντρες που βοηθούν στις δουλειές του σπιτιού έχουν καλύτερη σεξουαλική ζωή

Ο Μαχμούντ Αμπάς αίρει την απαγόρευση λειτουργίας του Al Jazeera στα παλαιστινιακά εδάφη

Κυρανάκης για τη συμφωνία στη Ρώμη: Στόχος μας να έρθουν 23 νέα τρένα μέχρι το 2027

Περιοδεία στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιήσει η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Στο Βερολίνο την Τρίτη ο Μητσοτάκης – Θα συναντηθεί με τον Μερτς

Πάτρα: Με επιτυχία η πρώτη συναυλία της καλοκαιρινής περιόδου, του ΩΔΕΙΟΥ της «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ»

ΔΑΑ: Στα 26,2 εκατ. ευρώ τα κέρδη το α΄ τρίμηνο και αύξηση 11,4% της επιβατικής κίνησης συγκριτικά με πέρυσι