Τένις: Χάνει το τουρνουά στη Γουαδαλαχάρα η Σάκκαρη!

06/09/2024 | 21:10

Η Μαρία Σάκκαρη δεν έχει απαλλαγεί από τον τραυματισμό της στον ώμο, με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να λάβει μέρος στο τουρνουά της Γουαδαλαχάρα (5-15/09).

Έτσι, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια δεν θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί το στέμμα της, αφού ως γνωστόν είχε κατακτήσει το τουρνουά την περασμένη σεζόν.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω του συγκεκριμένου τραυματισμού η Σάκκαρη αποσύρθηκε από τον αγώνα της κόντρα Γιαφάν Γουάνγκ, στην πρεμιέρα του US Open.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η 29χρονη αθλήτρια θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σε περίπου 3 εβδομάδες.

 

“Φως στο Τούνελ”: Αδιανόητο θρίλερ με τρεις θανάτους στην ίδια οικογένεια μέσα σε λίγες ημέρες

Υπόθεση Αμαλιάδας: Νέος κύκλος καταθέσεων για τον θάνατο των βρεφών – Στην Πάτρα κλιμάκιο έμπειρων αστυνομικών

Μάκης Βορίδης για το μεταναστευτικό: «Για τους παράνομους μετανάστες πρέπει να υπάρχει κύρωση – Αυτό σημαίνει φυλακή»

Το Αστυνομικό Δελτίο της Δυτ. Ελλάδας

Εντυπωσίασε το χορευτικό του συλλόγου “Πείρος” – ΦΩΤΟ

Youth Pass: Πάνω από 147.000 οι αιτήσεις για νέους 18 και 19 ετών – Μέχρι 15 Μαΐου η προθεσμία, ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Πάτρα: Ξεκινάει η δίκη για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας – Στο εδώλιο αναισθησιολόγος και νοσηλευτής

Πάτρα: Πανικός τη νύχτα σε παιδότοπο-Άγνωστος επιχείρησε να βάλει φωτιά-ΦΩΤΟ