Tempo Μagazine: Κυκλοφορεί δωρεάν το πρώτο τεύχος – Ένα ακόμη βήμα για πληρέστερη ενημέρωση

20/10/2020 | 13:22

 

Κυκλοφορεί την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου, το πρώτο τεύχος του Tempo Magazine!

Το περιοδικό του ομίλου tempo24, θα διανεμηθεί δωρεάν σε όλα τα κεντρικά σημεία της πόλης. Το Tempo Magazine αποτελεί το έντυπο “βήμα” της συντακτικής ομάδας του tempo24 που υπηρετεί εδώ και έξι χρόνια την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας σε μια δύσκολη και ομιχλώδη περίοδο. Ένα εκδοτικό εγχείρημα με σημαντικό ρίσκο, όμως είμαστε σίγουροι ότι θα έχει την ίδια ζεστή υποδοχή με τη δική σας στήριξη, όπως την απολαμβάνουμε εδώ και έξι χρόνια. 

Η δική σας στήριξη, είναι αυτή που θα αποτελέσει το εφαλτήριο για την επιτυχία του στόχου, που δεν είναι άλλος από την καθιέρωση ενός περιοδικού ποικίλης ύλης με ενδιαφέροντα θέματα για όλους. 

Βαδίζοντας λοιπόν, στα ίδια χνάρια, το Tempo Magazine θα βρίσκεται συχνά κοντά σας με θέματα που και εσείς μας ζητάτε σε μια αμφίδρομη επικοινωνία που θέλουμε και επιθυμούμε να έχουμε μαζί σας. 

Το Tempo Magazine θα είναι το περιοδικό σας που θα το βρίσκετε δωρεάν σε κάθε γωνιά και σε κάθε συνοικία, εκεί που χτυπά η καρδιά της πόλης. 

Tempo Μagazine: Κυκλοφορεί δωρεάν το πρώτο τεύχος - Ένα ακόμη βήμα για πληρέστερη ενημέρωση

Αχαΐα: Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στο ύψος της Παναγοπούλας – Το ένα πήρε φωτιά, απανθρακώθηκε οδηγός, άλλοι δύο τραυματίστηκαν (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Τραγωδία στην Παναγοπούλα: Η μοίρα “έφερε” μαζί με το γάμο την κηδεία!-Η απόφαση της συντρόφου του 54χρονου νεκρού να παντρέψει σήμερα την κόρη της και να τιμήσει τον αδικοχαμένο Μάκη

Αχαΐα – Τραγωδία δίχως τέλος: Και δεύτερος νεκρός στο φρικτό τροχαίο στην Ολυμπία Οδό, ένας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Υπό έλεγχο η φωτιά στην Αιγιάλεια-Δόθηκε μάχη με τις φλόγες κοντά σε σπίτια – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Χαμός στην Αγ. Σοφίας, επιτέθηκαν σε κοπέλα και αστυνομικό ΦΩΤΟ

Τραγωδία με δύο νεκρούς στην εθνική οδό: Επί ένα χιλιόμετρο το ΙΧ της 70χρονης κινείτο ανάποδα στο δρόμο – Σοκαριστικές λεπτομέρειες

Δυτ. Ελλάδα: Απίστευτο περιστατικό – Ούρησε δημοσίως και ακολούθησε συμπλοκή!

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του “γάτου” Νίκου Παπαδημητρόπουλου