Τέλος στις φήμες: Ο Λεμπρόν δεν θα πάει στους Νάγκετς

30/07/2025 | 19:19

Πριν από λίγες μέρες ο Λεμπρόν Τζέιμς φωτογραφήθηκε με τον Μίσκο Ραζνάντοβιτς και τον Μαβ Κάρτερ. Έτσι, «φούντωσαν» οι φήμες και άρχισε να ακούγεται πως ο «Βασιλιάς» θα πήγαινε στους Ντένβερ Νάγκετς και θα δημιουργούσε ένα τρομερό δίδυμο με τον Νίκολα Γιόκιτς.

Ωστόσο, ο Νικ Ράιτ στο «First Things First» show ξεκαθάρισε πως κάτι τέτοιο δε θα συμβεί και τόνισε πως ο Λεμπρόν δεν πρόκειται να φορέσει τη φανέλα των Νάγκετ.

«Μπορώ να δηλώσω κατηγορηματικά ότι η ιδέα ότι αυτό το tweet ή η λεζάντα στο Instagram αφορούσε το γεγονός πως ο Λεμπρόν θα παίζει στους Ντένβερ Νάγκετς τον επόμενο χρόνο είναι 100% ψευδής. Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα ο Λεμπρόν να είναι στους Νάγκετς σε ένα χρόνο από τώρα. Αυτή δεν είναι η γνώμη μου. Το ξέρω αυτό» είπε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Γιόκιτς είπε «όχι» στην πρόταση των Νάγκετς για να ανανεώσει το συμβόλαιό του και την ίδια ώρα οι «Λιμνάνθρωποι» θα ήθελαν να τον αποκτήσουν το 2027.

Πάτρα: Φωτιά στο ΓΝ “Άγιος Ανδρέας” – Η αστυνομία σταμάτησε άνδρα που ήθελε να δει τον πατέρα του – 58 ασθενείς μεταφέρονται σε άλλες κλινικές – Έκτακτη οδηγία να μείνουν στα σπίτια τους έλαβαν κάτοικοι της περιοχής λόγω του πυκνού καπνού- Νέες ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Αχαΐα: Θρήνος για 35χρονο που έφυγε από την ζωή (ΦΩΤΟ)

Παρουσία Μητσοτάκη τα εγκαίνια της Πατρών-Πύργου την Πέμπτη – Το πρόγραμμα

Πάτρα: Θρήνος για τη μικρή Κατερίνα – Πάλεψε 78 ημέρες στην ΜΕΘ

Πάτρα – Φωτιά στο ΓΝ “Άγιος Ανδρέας”: Συγκλονιστικές εικόνες με τους εθελεντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού να απομακρύνουν τους ασθενείς από τις κλινικές – ΦΩΤΟ

Κόλαση φωτιάς σε εργοστάσιο στο Αίγιο – Ήχησε το 112 ΝΕΟΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ

Πραγματική κόλαση στην Πάτρα: Χωρίς ρεύμα η μισή πόλη με 42 βαθμούς!

Σταθμευμένα οχήματα άρπαξαν φωτιά στα Σελιανίτικα – ΦΩΤΟ & BINTEO