Τέλος ο Έλτον Φικάι από τον Παναθηναϊκό

27/01/2026 | 17:38

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί ο Έλτον Φικάι. Ο Αλβανός αμυντικός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πολωνία.

Ο διεθνής με την εθνική Ελπίδων της Αλβανίας εντάχθηκε στην ακαδημία του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι του 2018, έπαιξε πέντε φορές με την πρώτη ομάδα των πρασίνων, ενώ έγινε επαγγελματίας το 2023.

Θα συνεχίσει την καριέρα του στην πολωνική Πιαστ Γκλίβιτσε, με το τριφύλλι να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

“H ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την παραχώρηση του Έλτον Φικάι στην πολωνική Πιάστ Γκλίβιτσε.

Ο Έλτον εντάχθηκε στις ακαδημίες του συλλόγου το 2018 και έκτοτε συμμετείχε στις ομάδες όλων των ηλικιακών κατηγοριών του Τριφυλλιού. Υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το 2023 και πραγματοποίησε πέντε συμμετοχές με τη φανέλα της πρώτης ομάδας.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διατηρεί ποσοστό από τη μεταπώλησή του.

ΠΗΓΗ

Έλτον σε ευχαριστούμε και ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα σου“.

Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτή είναι η 45χρονη που έχασε την ζωή της στο τροχαίο στην Οβρυά

Πάτρα: Τραγωδία τα ξημερώματα στην Οβρυά – 45χρονη νεκρή σε τροχαίο ΦΩΤΟ

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Το Πατρινό Καρναβάλι 2026 πέρασε στην ιστορία – Φαντασμαγορική η Τελετή Λήξης, ραντεβού το 2027! (ΦΩΤΟ)

Καρναβαλικός «πυρετός» συνεπήρε Πατρινούς και επισκέπτες στη Μεγάλη Παρέλαση της Κυριακής (ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ)

Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα – Άγρια επίθεση από μέλη καρναβαλικού πληρώματος σε δύο νεαρά άτομα, τους έστειλαν στο νοσοκομείο