Τέλος από τον Προμηθέα ο Φρέιζιερ

23/12/2023 | 13:50

Και ξαφνικά ο Τιμ Φρέιζιερ αποτελεί παρελθόν από τον Προμηθέα. Η ομάδα της Πάτρας ανακοίνωσε και επίσημα τη λύση της συνεργασίας της με τον Αμερικανό άσο.

«Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Tim Frazier ,σεβόμενη έκτακτο οικογενειακό πρόβλημα που προέκυψε για τον Αμερικανό αθλητή. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Ο Φρέιζιερ αγωνίστηκε μόνο σε ένα παιχνίδι με τη φανέλα των Πατρινών, αυτό με την Ντιζόν για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του BCL. Ο λόγος για την απόφαση αυτή των διοικούντων τον Προμηθέα ένα οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει και δεν του επιτρέπει να είναι συγκεντρωμένος με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

sport-fm.gr

Αρης Μουγκοπέτρος: Έχει βάλει στόχο να παίξει ξανά κλαρίνο μέχρι τον Οκτώβριο

Στις φλόγες τυλίχθηκε όχημα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης

Πάτρα: Σύγκρουση ΙΧ με μοτό – Άγιο είχε ο οδηγός του δικύκλου

Ολυμπιακός: Χωρίς Κωστούλα και Όρτα στο ντέρμπι «αιωνίων»

Κομνηνός: «Το BCL θα συνεχίσει να αναπτύσσεται, επιτρέπουμε στις ομάδες να ονειρεύονται»

Με όσους θέλουν και μπορούν

Φάμελλος: “Το καθεστώς Μητσοτάκη πρέπει να φύγει”

Φωτιά σε υπόγειο πολυκατοικίας