Τέλος από τον Ατρόμητο ο Χριστοδουλόπουλος κι άλλοι τρεις

02/06/2021 | 16:40

Οι αποχωρείς δεν έχουν τέλος στον Ατρόμητο, ο οποίος ανακοίνωσε ακόμα τέσσερις αποδεσμεύσεις.

Παρελθόν από την ομάδα του Περιστερίου αποτελούν οι Χριστοδουλόπουλος, Γκάλο, Ραμπέγιο και Ενσικουλού που έληξαν τα συμβόλαιά τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές, Κλαρκ Ενσικουλού, Μπράιαν Ραμπέγιο, Ροντρίγκο Γκάλο και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

O Κλαρκ Ενσικουλού ολοκληρώνει την παρουσία του στην ομάδα μας έπειτα από τριετή θητεία, στην οποία είχε 79 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, στις οποίες σημείωσε και 9 γκολ.

Ο Μπράιαν Ραμπέγιο ήρθε στην ομάδα μας τον Φεβρουάριο του 2020 και είχε σε αυτό τον 1,5 χρόνο κατέγραψε 31 συμμετοχές, σημειώνοντας και ένα γκολ.

Ο Ροντρίγκο Γκάλο συμπλήρωσε δύο χρόνια παρουσίας στην ομάδα μας, έχοντας συνολικά 54 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ σημείωσε και τρία γκολ, όλα με απ’ ευθείας εκτελέσεις φάουλ.

Τέλος, ο διεθνής μεσοεπιθετικός, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έπειτα από μία σεζόν παρουσίας με το «Αστέρι», είχε 26 συμμετοχές και τέσσερα γκολ.

Η οικογένεια του Ατρόμητου τους ευχαριστεί για την προσφορά τους και τους εύχεται καλή συνέχεια στο επόμενο βήμα της καριέρας τους.

πηγή

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ