Τέλος από το OPEN η Μπέττυ Μαγγίρα – Δεν τα βρήκε με τη διοίκηση του σταθμού

05/07/2023 | 15:23

Η Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία τον τελευταίο καιρό αποτελούσε μήλο της Έριδος ανάμεσα στο OPEN και τον ΑΝΤ1  βρίσκεται πλέον οριστικά εκτός OPEN.

Συγκεκριμένα, οι διαπραγματεύσεις της Μπέττυς Μαγγίρα με τους ανθρώπους του καναλιού, το προηγούμενο διάστημα, αφορούσαν τόσο στο θέμα των συνεργατών, όσο και στο θέμα της αύξησης του μπάτζετ, ώστε η εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» να μπει με μεγαλύτερη δυναμική στον ανταγωνισμό από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

Ωστόσο, στη συνάντηση που έγινε το βράδυ της Τρίτης, όμως, ανάμεσα στην Μπέττυ Μαγγίρα, τον Νίκο Κοκλώνη και τον Τζώνυ Καλημέρη, υπήρξαν έντονες διαφωνίες στα θέματα των προσώπων που θα πλαισιώσουν την παρουσιάστρια.

Όπως αποκάλυψε στο Πρωινό η Φωτεινή Πετρογιάννη: «Η Μπέττυ Μαγγίρα δεχόταν πιέσεις να δεχθεί συγκεκριμένα πρόσωπα στο πάνελ της εκπομπής της για του χρόνου, όπως η Πηγή Δεβετζή, επιστήθια φίλη του Νίκου Κοκλώνη. Αυτός ήταν ένας σοβαρός λόγος να έρθει ένα «διαζύγιο», όπως όλα δείχνουν». Από το ρεπορτάζ του zappIT, επιβεβαιώνεται η παραπάνω πληροφορία, ως ένα από τα βασικά αγκάθια της διαφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών.

govastileto.gr

Τραγωδία στην Πάτρα: Δύο αδελφές βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους

ΕΣΗΕΑ: Τα αποτελέσματα των εκλογών, ποιοι εκλέγονται στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Αχαΐα: Νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος σε θερμοκήπιο – Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Αντώνης Λάγιος

Θλίψη στην Πάτρα: “Έφυγε” η Τζένη Λιμάρ

Πάτρα: Άνδρας έπεσε από ύψος δύο μέτρων – Μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Γεωργιάδης σε Κωνσταντοπούλου: «Πήγε με robe de chambre στο ΑΤ για να μου κάνει μήνυση και έγινε ρεζίλι»

Καρναβάλι Μικρών 2026: Παρέλαση με χαμόγελα, χρώμα, παιχνίδι και ζωντάνια! Φωτογραφίες από τα καλύτερα στιγμιότυπα