Τελικά χρειαζόμαστε serum στην περιποίησή μας;

Το σύνδρομο της εαρινής κόπωσης είναι κάτι πολύ συνηθισμένο και μπορεί συχνά να μας «ρίξει». Υπάρχουν, όμως, τρόποι να… πάρουμε τα πάνω μας, με τις κατάλληλες βιταμίνες.

Έχετε παρατηρήσει ότι κάθε χρόνο την περίοδο της άνοιξης, εκτός από τις αλλεργίες που βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους, νιώθετε και μια παραπάνω εξάντληση; Αν ναι, τότε είστε κι εσείς ένα ακόμη «θύμα» της λεγόμενης εαρινής κόπωσης. Το σύνδρομο αυτό καταβάλει λίγο περισσότερο τις γυναίκες και συνήθως η αλλαγή ώρας, η αύξηση της θερμοκρασίας και γενικότερα η αλλαγή κλίματος μπλοκάρει την ομαλή προσαρμογή του οργανισμού στις νέες συνθήκες. Οι ορμονικές αλλαγές αλλά και οι κακές διατροφικές επιλογές επίσης επιβαρύνουν το σύνδρομο της εαρινής κόπωσης, καθώς γίνονται οι αιτίες να στερείται ο οργανισμός τις απαραίτητες βιταμίνες.

Διαβάστε περισσότερα

Αχαΐα: Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στο ύψος της Παναγοπούλας – Το ένα πήρε φωτιά, απανθρακώθηκε οδηγός, άλλοι δύο τραυματίστηκαν (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Τραγωδία στην Παναγοπούλα: Η μοίρα “έφερε” μαζί με το γάμο την κηδεία!-Η απόφαση της συντρόφου του 54χρονου νεκρού να παντρέψει σήμερα την κόρη της και να τιμήσει τον αδικοχαμένο Μάκη

Αχαΐα – Τραγωδία δίχως τέλος: Και δεύτερος νεκρός στο φρικτό τροχαίο στην Ολυμπία Οδό, ένας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Υπό έλεγχο η φωτιά στην Αιγιάλεια-Δόθηκε μάχη με τις φλόγες κοντά σε σπίτια – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Χαμός στην Αγ. Σοφίας, επιτέθηκαν σε κοπέλα και αστυνομικό ΦΩΤΟ

Τραγωδία με δύο νεκρούς στην εθνική οδό: Επί ένα χιλιόμετρο το ΙΧ της 70χρονης κινείτο ανάποδα στο δρόμο – Σοκαριστικές λεπτομέρειες

Δυτ. Ελλάδα: Απίστευτο περιστατικό – Ούρησε δημοσίως και ακολούθησε συμπλοκή!

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του “γάτου” Νίκου Παπαδημητρόπουλου