Τελευταία παράσταση από τις «ΣΦήγΚΕΣ» στις σκάλες της Γεροκωστοπούλου

02/03/2022 | 16:56

Η τελευταία παράσταση από τις δραστήριες «ΣΦήγΚΕΣ», η συναυλία με τη συμφωνική ορχήστρα και χορωδία τους, που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις τις δυο προηγούμενες φορές που παρουσιάστηκε, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3 Μαρτίου και ώρα 21.00 στις σκάλες Γεροκωστοπούλου.

Οι «ΣΦήγΚΕΣ» στην προσπάθειά τους να αναβιώσουν παλιές επιτυχημένες καρναβαλικές εκδηλώσεις, παρουσιάζουν την εκδήλωση στο πλαίσιο εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού 2022 με την υποστήριξη της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας, που παρέχει ήχο, φως και εξοπλισμό.

dsc_1685.jpg

Συμμετέχουν οι Διεθνούς φήμης καλλιτέχνες: Irene Karagianni, Μaria Callas, Montserrat Caballé, Sofia Scudchenko, Edith Piaf, Luciano Pavarotti και οι απαράμιλλου κάλλους χορεύτριες του Moulin Rouge.

dsc_1889.jpg

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος Δήμητρα Μπαλαφούτη.
Το έντυπο υλικό των εκδηλώσεων, έγινε με τη χορηγία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

 

 

Πάτρα: Στις φλόγες σπίτι στην Περιβόλα – Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στο σημείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα: Δεν θα πραγματοποιηθούν οι βραδινές εκδηλώσεις, κανονικά οι πρωινές

ΕΣΗΕΑ: Τα αποτελέσματα των εκλογών, ποιοι εκλέγονται στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Πάτρα: Γερό τρακάρισμα στα Μποζαΐτικα – Ενεπλάκησαν τρία οχήματα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Καταγγελία-σοκ από μητέρα αυτιστικού παιδιού – Εκπαιδευτικός του έριξε χαστούκια – Δικογραφία από την ΕΛ.ΑΣ

Θλίψη στην Πάτρα: “Έφυγε” η Τζένη Λιμάρ

Πάτρα: Άνδρας έπεσε από ύψος δύο μέτρων – Μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Γεωργιάδης σε Κωνσταντοπούλου: «Πήγε με robe de chambre στο ΑΤ για να μου κάνει μήνυση και έγινε ρεζίλι»