Τέμπη: Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Γεράσιμος – Ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού παραμένει σε κώμα

23/02/2025 | 16:32

Δυο χρόνια μετά την εφιαλτική νύχτα του δυστυχήματος των Τεμπών, ο Γεράσιμος Ιάσονας επιστρέφει πίσω στη Θεσσαλία και συγκεκριμένα στην Λάρισα, από το Μιλάνο, όπου νοσηλευόταν από τις αρχές Δεκέμβρη 2024, σε εξειδικευμένο Κέντρο Αποκατάστασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr, o μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών, επιστρέφει στην Ελλάδα, μετά τη νοσηλεία του σε κέντρο αποκατάστασης στην Ιταλία, ένα κέντρο που είχε προταθεί και από Αμερικανούς γιατρούς που τον παρακολουθούν και θα μεταφερθεί σε ειδικό δωμάτιο θεραπείας στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, για να συνεχίσει να δίνει τον αγώνα της ζωής του, έχοντας στο πλευρό του συνεχώς την οικογένειά του και τις ευχές όλων, ώστε να γυρίσει γρήγορα κοντά σε όσους τον αγαπούν και προσεύχονται για αυτόν.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Γεράσιμος, είχε νοσηλευτεί και σε εξειδικευμένο κέντρο αποθεραπείας στη Βοστώνη, όπου είχε διακομιστεί με ειδική πτήση τον Νοέμβριο του 2023.

 

ΠΗΓΗ

 

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Όσα πρέπει να ξέρετε για τη στείρωση της γάτας σας – Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία

Κώστας Γενιδούνιας: Ο «βάσιμος λόγος» απόλυσής μου από την Hellenic Train είναι ότι είπα την αλήθεια

Με ελικόπτερο η διάσωση επιβάτη κρουαζερόπλοιου έξω από τη Ρόδο

Εμμανουήλ Καραλής και Αναστασία Μαγαλιού έτοιμοι για το πιο μεγάλο βήμα στη σχέση τους

Πάτρα: Γιορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Θαλασσαιμίας – ΦΩΤΟ

Μελιτζάντες φούρνου τύπου Parmigiana

Στα Καλάβρυτα η Νέα Αριστερά

Eurovision – Η περσινή εκπρόσωπος του Ισραήλ για τη Μαρίνα Σάττι ένα χρόνο μετά: «Ήταν η πιο σιχαμένη απ’ όλους»