Τέμπη: 24ωρη απεργία στις 28 Φεβρουαρίου από ΑΔΕΔΥ και ΠΝΟ

05/02/2025 | 21:23

Στην προκήρυξη 24ωρης απεργίας για την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου προχώρησε το Γενικό Συμβούλιο της Ανώτατης Διοίκησης Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων (ΑΔΕΔΥ), μετά τη χθεσινή (4/2) του συνδρίαση.

Πρόκειται για την ημέρα που συμπληρώνονται δύο χρόνια από το έγκλημα των Τεμπών.

«Καλούμε τις Ομοσπονδίες, τα Ν.Τ. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., τα Πρωτοβάθμια Σωματεία και όλους τους εργαζόμενους να δώσουν τη μάχη για την επιτυχία της απεργίας, έτσι ώστε να μην υπάρξει καμιά συγκάλυψη στο έγκλημα, στις αιτίες και τους αυτουργούς και να αποδοθεί ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΣΤΙΣ 28 ΤΟΥ ΦΛΕΒΑΡΗ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ», αναφέρει η ΑΔΕΔΥ.

Την κήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας για την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, αποφάσισε και η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΝΟ, την Τρίτη.

Η απεργία θα ξεκινήσει από τις 00.01 τα ξημερώματα της Παρασκευής έως τις 24.00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας.

Το συνδικαλιστικό σωματείο των ναυτικών θα προχωρήσει στην αποστολή εξωδίκων εντός των επόμενων ημερών, όπου θα τοποθετείται για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, αλλά και για τα ζητήματα που μένουν ανοιχτά για την ασφάλεια των θαλάσσιων ενδομεταφορών.

ereportaz.gr

 

 

«Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ-Τα χρόνια της ελπίδας»: Εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας και παρουσίαση λευκώματος του Robert McCabe, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών

ΚΚΕ: Όχι στην κατάργηση του ΓΕΛ Ερυμάνθειας – Eρώτηση στην Υπουργό Παιδείας

Θάνατοι βρεφών: Το πρωί της Τετάρτης στην Εισαγγελία Πατρών η Μουρτζούκου – Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί

Στην υπερβολική ταχύτητα αποδίδουν οι ισπανικές αρχές το θανατηφόρο ατύχημα του Ζότα

Πανσέληνος Ιουλίου 2025: Πότε θα δούμε το φεγγάρι του «Κόκκινου Ελαφιού»

Παύλος Μαρινάκης: Η κυβέρνηση στηρίζει το αίτημα για υπογειοποίηση του τρένου απο το Ρίο μέχρι το λιμάνι

Άρης: Ρουμάνοι και Ιταλοί επιμένουν για Μάριν

Μουρτζούκου μέσα από τη ΓΑΔΑ: «Δαίμονες κατακλύζουν το μυαλό μου»