Ταξιτζής Ελληνικό: “Μέχρι να καταλάβω τι έγινε ακούστηκαν οι πυροβολισμοί. Φοβήθηκα”

23/03/2019 | 19:30

Ο ταξιτζής που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με τις δηλώσεις του για την ώρα της δολοφονίας της γυναίκας από τον σύζυγο της, συγκλονισμένος δίνει την δική του εκδοχή για τον τρόπο που αντέδρασε.

Τη δική του εκδοχή για τα όσα έγιναν στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο Ελληνικό, με τη γυναίκα που πυροβολήθηκε θανάσιμα από τον σύζυγό της και μπήκε στο ταξί του, έδωσε ο αυτοκινητιστής, που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

“Είναι άδικο, έχω οικογένεια, έχω κόρη… λαμβάνω απειλητικά μηνύματα. Όλα έγιναν γρήγορα, μπήκε στο ταξί, τότε είδα τα αίματα” είπε στο Star, με δάκρυα στα μάτια.

“Μέχρι να καταλάβω τι έγινε ακούστηκαν οι πυροβολισμοί. Φοβήθηκα. Η γυναίκα έγειρε και έπεσε έξω από το αυτοκίνητο” πρόσθεσε. Ερωτηθείς αν μετάνιωσε για τον τρόπο που αντέδρασε, είπε: “Δεν θα έλεγα ότι μετανιώνω, θα έλεγα λυπάμαι που δεν κατάλαβα ότι ήταν ένα ενδοοικογενειακό θέμα, αλλιώς θα έμπαινα μπροστά στην κυρία να την προστατεύσω”.

Πηγή: news247.gr

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της