Τασούλας: Συγχαρητήρια στον Εμμανουήλ Καραλή

22/03/2025 | 18:53

Συγχαρητήρια στον Εμμανουήλ Καραλή για την κατάκτηση  του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Τασούλας. 

«Μία ακόμα μεγάλη διάκριση μας χάρισε ο Εμμανουήλ Καραλής κατακτώντας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου το ασημένιο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ. Η καταπληκτική του επίδοση, νέο πανελλήνιο ρεκόρ, αποδεικνύει ότι ο Ολυμπιονίκης μας συνεχίζει τη σπουδαία του πορεία και γράφει ιστορία, είναι ένας κορυφαίος αθλητής. Μας γέμισε χαρά και περηφάνια! Θερμά συγχαρητήρια!», δήλωσε ο κ. Τασούλας. 

Νωρίτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη τον αθλητή για τη διάκρισή του. «Εύγε Μανόλο! Για ακόμα μια φορά σε μεγάλη διοργάνωση πέταξες ψηλά. Το ασημένιο μετάλλιο που κέρδισες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, σε συνδυασμό με το πανελλήνιο ρεκόρ που πέτυχες, μας κάνει όλους υπερήφανους και γίνεται πηγή έμπνευσης για τους νέους αθλητές» ανέφερε ο πρωθυπουργός και προσέθεσε:

«Εύχομαι να χαρείς με την καρδιά σου τη σπουδαία διάκριση και να συνεχίζεις να αγωνίζεσαι με την ίδια εργατικότητα και αποφασιστικότητα που σε έφερε μέχρι εδώ. Ανυπομονούμε ήδη για τους μελλοντικούς σου θριάμβους!».

Πάτρα: Λήξη συναγερμού για τη νεαρή που απειλούσε να πέσει από ταράτσα – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Πάτρα: 50χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του – Βρέθηκε νεκρός με τραύμα από μαχαίρι

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Το «θρίλερ» με την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας – Τι λένε ο πατέρας και η φίλη της αγνοούμενης

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία