Τάσος Τεργιάκης σε Μενεγάκη: Χαίρομαι γιατί ήμουν δίπλα σε σένα, στη μόνη, αληθινή, τηλεοπτική προσωπικότητα

22/05/2020 | 12:39

 

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χθες ότι η Ελένη Μενεγάκη αποχωρεί από τον Alpha και πως στην επόμενη τηλεοπτική σεζόν δεν θα είναι άλλο τηλεοπτικό σταθμό.

Η παρουσιάστρια επέλεξε την ημέρα της ονομαστικής της εορτής για να ανακοινώσει στους τηλεθεατές τις αποφάσεις που έχει πάρει για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Ο δημοσιογράφος Τάσος Τεργιάκης έκλεισε φέτος δέκα χρόνια συνεργασίας με την Ελένη Μενεγάκη και έκανε μία ανάρτηση στο Instagram για την συνεργασία τους.

«Σε γνώρισα το 2010 όταν ήρθα ως… περίπου περαστικός, στην εκπομπή σου. Έμεινα όμως 10 σεζόν.. κερδίσαμε τελικά και οι δυο νομίζω, μέσα από μια άψογη επαγγελματική συνεργασία. Χαίρομαι γιατί ήμουν δίπλα σε Σένα, στην μόνη, αληθινή, τηλεοπτική προσωπικότητα της χώρας που έγραψε Ιστορία… εις το επανιδείν λοιπόν…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Τραγωδία στην Αχαΐα – “Έσβησε” 6χρονη

Δικηγόρος Ειρήνης Μουρτζούκου: «Αυτά που θα πει θα προκαλέσουν σοκ – Η δολοφονία του Παναγιωτάκη θα συγκλονίσει περισσότερο από όλες»

Πάτρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Κ. Αχαΐα: Οδήγηση τέλος για τον 63χρονο που δεν είχε δίπλωμα, παραβίασε STOP και τραυμάτισε σοβαρά εργαζόμενη του “Βοήθεια στο Σπίτι”

Πάτρα: Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός αυτοκινήτου που έκανε αναστροφή και τραυμάτισε οδηγό μοτοσικλέτας – Δεν είχε ούτε δίπλωμα!

Δυτ. Ελλάδα: Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ τριών ατόμων – Βγήκαν μαχαίρια!

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Στην Πάτρα η Ειρήνη Μουρτζούκου: Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Κυριακή – «Φόνισσα» φώναζαν συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)