Τανάγρα: Συνελήφθησαν 4 άτομα-Kατασκόπευαν Rafale και υποδομές της ΕΑΒ

09/07/2025 | 16:44

Συναγερμός σήμανε σήμερα (09.07.2025) στην Τανάγρα, καθώς τέσσερα άτομα συνελήφθησαν επειδή φωτογράφιζαν υποδομές της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ) αλλά και μαχητικά αεροσκάφη τύπου Rafale της Πολεμικής Αεροπορίας.

Σημειώνεται πως στην Τανάγρα, εκτός από εγκαταστάσεις της ΕΑΒ, εδρεύει και η 114 Πτέρυγα Μάχης με τα πανίσχυρα μαχητικά αεροσκάφη Rafale.

Ειδικότερα, τα τέσσερα άτομα ασιατικής καταγωγής έγιναν αρχικά αντιληπτά και εντοπίστηκαν από δυνάμεις ασφάλειας της ΕΑΒ που τους απομάκρυναν από την περιοχή.

Ωστόσο, εκείνοι συνέχισαν να φωτογραφίζουν μαχητικά αεροσκάφη Rafale από άλλο σημείο και τότε ειδοποιήθηκε η αερονομία της 114 Πτέρυγας Μάχης, που τους συνέλαβε και έπειτα τους παρέδωσε στις τοπικές αστυνομικές αρχές.

Oπως μεταδίδει το Newsit.gr, οι ύποπτοι έχουν προσαχθεί και εξετάζεται το φωτογραφικό υλικό που συγκέντρωσαν από την περιοχή.

ΠΗΓΗ

Σοκ στην Πάτρα: Ο καθηγητής Στέφανος Σκαρπέλος είναι ο άνδρας που πνίγηκε στα Βραχνέικα

Πάτρα: Αυτός είναι ο άνδρας που σκοτώθηκε στα έργα στη Βόνιτσα – Θρήνος στην πόλη και στους φιλάθλους του Ολυμπιακού

Δυτ. Ελλάδα: Αυτός είναι ο 50χρονος ποδηλάτης που έχασε τη ζωή του μετά από παράσυρση – Ήταν πατέρας ενός παιδιού

Αχαΐα: «Έφυγε» ο Πέτρος Μαρσέλος- Θλίψη στον ιατρικό κόσμο

Πάτρα: Κουκουλοφόροι άναψαν φωτιά έξω από σχολείο, πέταξαν πέτρες σε αστυνομικούς και προκάλεσαν φθορές σε περιπολικό

Πάτρα: Πάρκαρε το μηχανάκι της σε πολυκατάστημα και της βγήκε ξινό – Της το έβαλαν στο μάτι, τι είχε κάτω από τη σέλα

Πάτρα: Πετάχτηκαν στο δρόμο οι γείτονες από τα ουρλιαχτά κοριτσιού – Τι συνέβη

Τέλος στο θρίλερ σε Πάτρα και Κ. Αχαΐα με τον 13χρονο που εξαφανίστηκε – Πού και γιατί κρυβόταν – ΝΕΟΤΕΡΑ