Αυτό το καλοκαίρι, το σύμπαν σερβίρει ένα πικάντικο κοκτέιλ ισχυρών διελεύσεων

15/06/2025 | 15:08

Αυτό το καλοκαίρι, το σύμπαν σερβίρει ένα πικάντικο κοκτέιλ ισχυρών διελεύσεων που θα ταρακουνήσουν τα πράγματα με τρόπους που δεν έχουμε ξαναδεί.

Ο Κρόνος, ο Δίας και ο Ουρανός πραγματοποιούν αξιοσημείωτες αλλαγές και τρία ζώδια θα κινούνται πάνω σε ένα τρενάκι του τρόμου συναισθημάτων και απροσδόκητων ανατροπών.Unmute

Δίδυμοι

Αυτό το καλοκαίρι όλα αφορούν εσάς. απροσδόκητα γεγονότα βρίσκονται μπροστά σας. Καθώς ο Ουρανός μετατοπίζεται, μια έξαρση νέων ιδεών και αντιλήψεων θα μπορούσε να εμπνεύσει μια νέα προσέγγιση της προσωπικότητάς σας και της αίσθησης του ανήκειν στον κόσμο. Είτε πρόκειται για μια τολμηρή δήλωση μόδας είτε για ένα νέο, άγριο σχέδιο, ετοιμαστείτε να δημιουργήσετε κύματα και αναταράξεις στη ζωή σας και στις ζωές των άλλων.

Καρκίνος

Η είσοδος του Δία στο ζώδιό σας σημαίνει ότι είστε το «ουράνιο φαβορί» για τους επόμενους 13 μήνες. Ωστόσο, εκτός από το να επαναπροσδιορίσετε τι σημαίνει για εσάς «σπίτι», μπορεί επίσης να νιώσετε ότι καλείστε να φωλιάσετε, να επανασυνδεθείτε με τα πιο ενδόμυχα συναισθήματά σας ή ίσως ακόμη και να ανακαινίσετε τον χώρο σας. Ακόμα, ενώ βολεύεστε και αισθάνεστε σαν στο σπίτι σας, ο Κρόνος στρέφει την προσοχή σας σε επαγγελματικά ζητήματα που θα μπορούσαν να αλλάξουν την πορεία του μέλλοντός σας.

Τοξότης

Με τον Ουρανό να εισέρχεται στον έβδομο οίκο των δεσμεύσεων και των σχέσεων, αυτό το καλοκαίρι υπόσχεται να είναι ένας ανεμοστρόβιλος απροσδόκητων απολαύσεων στον τομέα των συνεργασιών σας. Θα μπορούσατε να γνωρίσετε κάποιον που θα φέρει τα πάνω κάτω στον κόσμο σας ή να ανακαλύψετε μια νέα ροή εισοδήματος που θα σας επιτρέψει να εργάζεστε από το σπίτι. Τη μια στιγμή είστε συγκλονισμένοι και την επόμενη κερδίζετε τις εντυπώσεις με μια κίνηση που κανείς δεν περιμένει.

marieclaire

Πάτρα: Βρέθηκε νεκρός έξω από το σπίτι του – Τι “βλέπει” η ΕΛ.ΑΣ

Σοκ στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή την ώρα του ρεπορτάζ ο κάμεραμαν του ΑΝΤ1 Γιώργος Παυλάκης

Νέα τραγωδία στην Πάτρα: 53χρονος “έφυγε” στη δουλειά του

Αχαΐα: «Έφυγε» αιφνίδια στα 51 του χρόνια ο γιατρός Αιμίλιος Τζούδας

Πάτρα: Σημάδεψε οδηγό με πιστόλι στη μέση του δρόμου – Ολόκληρο οπλοστάσιο στο σπίτι του

Πάτρα: Έσκασε εκρηκτικός μηχανισμός στο Πανεπιστήμιο – Έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τους δράστες

Πάτρα: Ελεύθεροι οι δύο νέοι, που είχαν προφυλακιστεί για την φωτιά στο Γηροκομειό

Δυτική Ελλάδα: «Έσβησε» 50χρονη μάνα τεσσάρων παιδιών από ανακοπή – Εκτός δρόμου το ασθενοφόρο που πήγε να την παραλάβει