Τα βρήκε με τον Ρενάτο Σάντσες και τον φέρνει σήμερα στην Αθήνα ο Παναθηναϊκός!

22/08/2025 | 15:14

Πυροδοτεί μια ακόμη μεταγραφική «βόμβα» ο Παναθηναϊκός!

Οι «πράσινοι», παρά τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για «ναυάγιο», κινήθηκαν άμεσα και έξυπνα και σύμφωνα με όσα μετέφερε ο Διονύσης Δεσύλλας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα βρήκαν σε όλα με την Παρί, αλλά και με τον Ρενάτο Σάντσες και τον φέρνουν σήμερα κιόλας στην Αθήνα για ιατρικά και υπογραφές!

Έτσι ο Παναθηναϊκός, καλύπτει με τον καλύτερο τρόπο και πολύ άμεσα το κενό που άφησε ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς με την αποχώρησή του για την Σαμπάμπ Αλ Αχλί, ντύνοντας στα πράσινα έναν ποιοτικότατο ποδοσφαιριστή με παραστάσεις, ο οποίος αναδείχθηκε το 2015 από τον Ρουί Βιτόρια στην Μπενφίκα!

O 28χρονος ποδοσφαιριστής, μπορεί να βρισκόταν πολύ κοντά στην Τράμπζονσπορ, αλλά η υπόθεση δεν είχε κλείσει οριστικά και έτσι ο Παναθηναϊκός κατάφερε να αποσπάσει το «ναι» τόσο από τον ίδιο τον Πορτογάλο, όσο και από τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Πάτρα: Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά σε δασική έκταση κοντά στο Σούλι (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Αχαΐα: Στο νοσοκομείο τετραμελής οικογένεια μετά από σοβαρό τροχαίο (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ο 21χρονος οδηγός της μηχανής πήγε να καταθέσει υπέρ του 25χρονου, αλλά συνελήφθη για εμπρησμό – Είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης – Επιβεβαιώνει η ΕΛ.ΑΣ

Ένας από τους κορυφαίους Αχαιούς αθλητές είναι ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός στην Πλαζ

Πάτρα: “Έφυγε” ένας υπέροχος άνθρωπος – Συγκίνηση για τον συνταξιούχο υπάλληλο και παλιό αθλητικογράφο Νίκο Νικολάου

Πάτρα: Η πόλη έχασε τον μηχανοδηγό της! Θρήνος για τον ξαφνικό θάνατό του

Nέα απόφαση: Ποιες περιοχές της Πάτρας και της Δυτ. Αχαΐας κηρύχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης – ΛΙΣΤΑ

Πάτρα: Κάθονταν στην αυλή και τους έπεσε στο κεφάλι ένα δένδρο – Τρεις τραυματίες