Τα “βέλη” Καστανίδη στο ΠΑΣΟΚ

03/06/2025 | 09:26

Το έριξε …το καρφί για το κόμμα του ο Χάρης Καστανίδης, κατά τη διάρκεια της ομιλία του για την ενότητα της κεντροαριστεράς, στην Πάτρα.

Ο πρώην υπουργός (στην φωτογραφία με τον Απόστολο Κατσιφάρα, που αποτέλεσαν την ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης στην κυβέρνηση Παπανδρέου) αναφέρφθηκε στο ΠΑΣΟΚ του παρελθόντος και στην επιτυχία της ανάληψης της εξουσίας το 1981.

“Ξεκίνησε το ’74 με 13% , το ’77 πήγε στο 25% και το ’81 έφθασε το 46%΄” για να συμπληρώσει με νόημα “όχι σήμερα να πανηγυρίζουμε γιατί από το 13% μπορεί να φθάσουμε το 17%”!

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Μας πήρε και μας σήκωσε και σήμερα ο αέρας – Δεν σταματούν τα περιστατικά με πτώσεις δένδρων και αιωρούμενα αντικείμενα