Τα σχόλια της Ελενας Ακρίτα για το συμβόλαιο της Μενεγάκη

15/03/2016 | 07:54

Για το συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη μίλησε η Έλενα Ακρίτα. «Δεν το υπέγραψε μόνη της, με κάποιον το υπέγραψε και για να της το υπογράφουν πάει να πει ότι ξέρουν καλά πως η γυναίκα αυτή τους είναι πολύτιμη, τους κάνει νούμερα και έχουν μια επιτυχημένη ζώνη.

Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος που έχει το μάτι του στην τσέπη των παρουσιαστών είτε ήταν ο Σπύρος Παπαδόπουλος, είτε η Ελένη Μενεγάκη, είτε εγώ στο παρελθόν, ότι τα λεφτά που παίρνουν, παίρναμε, δεν συγκρίνονται με τα κέρδη που έχει ένα κανάλι. Αν κάποιος πληρώνει αδρά την Ελένη Μενεγάκη, βγάζει 50 φορές πάνω τα λεφτά που της δίνει, άρα γιατί να εστιάσω σε εκείνη; Για μένα δύο σταρ είναι, στη δημοσιογραφία ο Νίκος Χατζηνικολάου και στον ψυχαγωγικό τομέα η Ελένη Μενεγάκη. Δύο έβγαλε η ιδιωτική τηλεόραση κακά τα ψέματα! Γιατί να μην τα πάρει, η Ελένη; Από εσένα ή από εμένα τα παίρνει;», είπε η ίδια χαρακτηριστικά.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας