Τα πιο συχνά λάθη που κάνουμε όλες με το highlighter!

Πολλές γυναίκες φορούν το highlighter σε λάθος σημείο και έτσι δεν εκμεταλλεύονται τη «δύναμή» του στο 100%. Ποιο είναι αυτό το σημείο; Οπουδήποτε εκτός από τα ζυγωματικά! 

Όχι, δεν αναφερόμαστε στη μύτη κλπ αλλά μιλάμε για τα μάγουλα!
Για να δώσεις sexy αλλά και φυσική λάμψη στο πρόσωπό σου, πρέπει να ψηλαφίσεις και να βρεις τα κόκαλα των ζυγωματικών σου. Έπειτα θα εφαρμόσεις το highlighter ακριβώς επάνω τους!

Αν βάλεις το προϊόν πιο χαμηλά, μπορεί να κάνεις το πρόσωπό σου να δείχνει λίγο πιο πλατύ και να μην τονίσεις τις γωνίες σου!
Αν το βάλεις πιο πάνω δεν πειράζει. Μπορείς να τονίσεις περισσότερο το βλέμμα σου έτσι πρόσεχε όμως! Υπάρχει πιθανότητα να τονίσεις τυχόν ρυτίδες ή λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια σου! Σε κάθε περίπτωση, θέλουμε να θυμάσαι πως πρέπει να φοράς και ρουζ μαζί με το highlighter σου για ένα φυσικά λαμπερό αποτέλεσμα με χρώμα υγείας!
Το highlighter έχει γίνει πλέον μόνιμη προσθήκη σε κάθε νεσεσέρ. Είναι λογικό καθώς η λάμψη που χαρίζουν είναι απλά εθιστική! 
 

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Πάτρα: Στις φλόγες σπίτι στην Περιβόλα – Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στο σημείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη – Αναρρώνει στο νοσοκομείο

Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα: Δεν θα πραγματοποιηθούν οι βραδινές εκδηλώσεις, κανονικά οι πρωινές

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της

Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 34χρονης από την Πάτρα δύο εβδομάδες μετά τον τοκετό – Τι έδειξε η Ιατροδικαστική